IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Valittaminen kannattaa ainaKeskiviikko 06.05.2009 13:00

Jep jep. On olu blogi inspis puutetta tuolla nyt vähän enemmän --> http://www.pointblog.fi/?go=seregi85

Otta päähän ko Irc-galleriassa on joku ihme uudistus, jonka seurauksena etusivulla ei näy kavereiden tapathumia vaan ne pitää kaivaa itse =(... itse asiassa tajusin just et tää johtuu siitä et mun VIP - aika on lopussa. Pitää puntaroida onko sen jatkaminen sen arvoista, ko en enää käytä palvelua päivittäin kuten ennen.

Tutorkoulutuksessa nyt. Joskus kahden aikaa ehdin takaisin töihin. Ehkäpä tää virkaaikana työskentely sopii minulle sittenkin, koska seitsemältä herääminen ja läppärin töihin jättäminen on tehtny hyvää. ma kävin lenkill, eilen siivosin ja leivoin, tänään kävin jo ennen tutorikoulutusta työpaikalla ja s-osiksella viemäs tavaraa.

Lähetin tälläisen Fazerille:
Tässä 16.4 Turun Eerikinkadun R-kioskilta ostamani Geisha-paketti ja muutama karkki näytteeksi. Kaikki karkit ei mahdu kirjekuoreen. Karkeissa oli erikoinen väri eivätkä ne maistuneet hyvälle, vaikka parasta ennen päivään oli vielä kuukausia jäljellä

Vastaus kirje ja alla on myös kuva hikisestä (poljin postista innoissani) ja onnellisesta tytöstä suklaan kanssa;
FAZER GEISHA 350G
Kiitämme palautteestanne ja ja pahoittelemme, että tuotteemme on aiheuttanut Teille pettymyksen.

Olemme tutkineet lähettämänne palautteen ja todenneet tuotteen pinnassa harmautta. Harmaantuminen johtuu täyteosan sulan rasva siirtymisestä suklaakuoreen, joka havaitaan harmautena. Kuoressa sula rasva muuttaa suklaa kaakaovoin pysyvää kidemuotoa, joka havaitaan harmautena. Herkkyyttö harmaantumiselle lisää epätasainen varastointilämpötila. Uusi kidemuoto ei sellaisenaan heikennä tuotteen makuominaisuuksia, mutta ulkonäöllisesti vähentää halua maistaasuklaata.

Lähetämme Teille kiitokseksi vaivannäöstänne ja korvauksesksi lähettämästänne näytteestä FAZER-hyvää ohessa ja toivomme, että luottamuksenne tuotteisiimme säilyy.

Version:1.0 StartHTML:0000000168 EndHTML:0000004071 StartFragment:0000000468 EndFragment:0000004054
4.5.2009



En saanut nukuttua yöllä, koska jännitin harjoittelua ja sitä mitä panen päälleni niin paljon. Tulin jo varttia vaille kahdeksan oppiaineeseen. Anu tuli vasta puoli tuntia myöhemmin ja avasi minulle ovia. Timo tuli vailla yhdeksän ja käski ottaa kahvia ennen kuin puhuisimme työntehtävistä. Käänsin aamupäivän CV:täni englanniksi.

Sain oman työpisteen seminaarisaliin. Pöytä laitettiin kivasti ja siihen hommattiin lukulamppu. Päätin käyttää omaa läppäriäni, vaikka olisin saanut työkoneen. Oma tuntuu vaan niin paljon paremmalta. Käytän edessäni olevaa taulua muistiinpanojen tekemiseen. Siinä lukee tehtävät, tiedekunnan puhelinnumeroita ja viesti missä kulloinkin olen, jollen ole paikalla.

Sain tehtäväkseni suunnitella 4.6 olevaa alumnipäivää. Se järjestetään Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa ja siellä on info- tiski ja pihaleikkejä. Kävin esittäytymässä folkloristiikan harjoittelijalle, jonka kanssa teen yhteistyötä. Sovimme, että kunhan hän saa ulkoleikki – kirjan lainattua, hän tulee työpisteelleni suunnittelemaan kanssani.

Timo käski minun ottaa selvää, kuinka kauan tenttikuoria ja -vastauksia säilytetään. Soitin tiedekuntaan asiasta ja yritin selvittää asiaa netistä.

Tultuani lounaalta sain Jussilta tehtäväksi arkistoida viime vuotisen juhlaseminaarin kuvat ja täyttää sisältökortit.

Päätin jättää läppärin töihin, että saisin enemmän kotona aikaiseksi illalla. Säilytän läppäriä kahvihuoneen lukollisessa kaapissa =)



5.5.

Toin kotoa työhuoneen piristykseksi valokuvia ja muutamia sarjakuvia, jotka kiinnitin magneeteilla tauluun. Nyt olen asettunut kunnolla taloksi =) Pitää ottaa kuva jossain vaiheessa työpisteestäni. Proffa kävi kiristämässä lamppuani.

Aloitin päivän tekemällä sisältökortteja juhlaseminaarista. Kuvia on muutamia. Työ ei ole vaikeaa, mutta puuduttavaa. Tein yhteen välilehteen valmiin lomakkeen, josta copy pastaan tietoja ja lisäilen kuvakohtaiset tiedot messiin. Tämä taitaa olla koko kesän kestävä projekti, jota teen muun ohella. Ainakin opin sisältökortin täytön ja arkistoinnista O_o

Sain selville tenttikuoriasian. Kävin keräämässä laatikoihin lehtorilta, proffalta ja assarilta vanhoja kuoria ja vastauksia, teippasin ja kirjoitin päälle silppuriin. Raahasin kaikki hissiin ja siitä monistamoon, josta joku toimittaa ne eteenpäin. Toimistotäti, Anu, ehdotti että olisi käyttänyt kärryjä, muttei tuo homma tuntunut miltään ravintolavuosieni jälkeen. Hiki tuli tosin siistissä sisätyössä pintaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.