IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Haaste ja muita kuulumisiaTorstai 02.02.2006 21:26

olin tänään tosi hyvällä päällä alabaman loppuessa. vetelin high fivejä kaikille. siis mieti: oli salia ja minä tyukkäsin!!! osa näytti hiemna hämmentyneiltä. en tiedä hyvän mielen syytä. sit tuli noidankehä ko oli niin hyvä ja positiivinen olo niin kaikki onnistui. oli ruotsinkielisiä asiakkaita, jotka puhu suomea mulle mut mä kulin niiden juttelevan keskenään rutsiksi joten puhuin niille ruotsia. ne oli ilmeisen iloisia ko joku halusi harjoittaa ruotsiaan. sit yritin uutta taktiikkaa tiskarile. siis meillä on hieman ikävä tiskari, joka valittaa. huomenna ois tiskivuoro heti uusintatentin jälkeen. minäpä keksin olla jo tänään tosi hyvää pataa sen kanssa ja se alko jo tykkäämään musta. sain karkkia :) huomenna se saa huutaa niille pk-pohjasille...

eilen oli näyttö ja sain vitosen ihme ja kumma. en silti usko keittiöpuiolen mahkuihin...


TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Nää perusjutut eli nenänkaivuu, kynsienpureskelu ja saunassa piereskely (pajunkisu ;))

2. Yli varojen eläminen. Kuin monta laksua onkaan laatikossa ja kuin pal Stockkan korttia on vingutettu...

3. Koittöiden laiminlyöminen erimäisten "projektien" varjolla

4. Liiallinen suorasukaisuus. "Poikaystäväsi on ruma!" voisi ehkä sanoa "Hän ei ole minun tyyppiäni. Ainakaan ei ole pelkoa ;)"

5. Liian kaksimielinen (ja kokeilunhaluinen) elämänkatsomus. Ja sitku monet ei sitä tajua :(

BONUS: *lol* Liiallinen oman alan puolustelu ja suuttuminen jollei ymmärretä esim.väittelyt uskonnonopetuksen tärkeidestä ja viimeisimmästä Tanska vs. muslimit jutusta.


Eli.. Haastan:
Nuuhku
MetsaValtiatar
Xenielle
duski


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.