IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Hyvän makuinen karkki suussa :PMaanantai 06.02.2006 16:09

Whee! Sain kesätöitä! Ruissalon leirintäalueen kahviosta :) Matkasin tänään Raision Bauhausin kahvilaan työhaastatteluun. Ja mikä vaiva! Loppujen lopuksi piti ostaa kertalippu kolmesti: meni eka koululta keskustaan, koska on niin kylmä (-20 ja mulla on syystakki ja pipo hukassa). Sit linkku johon hyppäsin olikin Raision linkku eikä Turun kertaliput siellä käy. Ko Raisiosta tulin niin sieltä ei kelvaanut kumpikaan kertalippu pois... vaikeeta. Latasin vastaisuuden varalle arvokorttiin aikaa, jotta voin reissata tarvittaessa (pakkasella...).

Mut siit haastattelusta! Siel oli tosi mukava mun äiti hieman nuorempi pariskunta, joiden kanssa kahvittelin. Sopivasti olen tehnyt koulua varten työnhaku portfoliota ja nyt siitä oli hyötyä. Kuulema hakemuksia oli paljon, mutta olin iha kärkikastia. Järkkärikortti ratkaisi ;) Vihdoinkin se maksaa itsensä takaisin. Sovin harjoitteluajasta tarkemmin ensi viikolla, kun saan tietää mille linjalle pääsen. Mut tosi kiva et on yhksi asia vähemmän josta tarvii huolehtia.

Tajusin juuri et haluankin tarjoilija luokalle. Mailasin siitä opollekkin. Tulin kouluun, koska haluan sivuammatin. Tarjoilijana saa paljon keikkoja ja kesätöitä ja asiakaspalvelukokemusta, josta voi olla hyötyä jos haluan kauppaan töihin. Kokkipuolella olisi kiva opiskella, mutta tiedä kuin hyvin mitään keikkaa saa. Siit olisi hyötyä et tekisin sit parmepia ruokia, mut teen jo nyt (tepon mielestä) loistavia. Muutenkin tyhmää jos sellainen joka oikeasti haluaisi kokkiluokalle ei pääsisi ja minä olisin siellä vain *hmm* *hmm*

That's all folks! Gotta run!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.