IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

VuodatusTorstai 05.04.2007 02:39

Tänään on ollu jotenkin exra - huono päivä. En saanut eilisen pitkää harjoittelupäivää nukuttua päiväunilla enkä illalla saanu unta vaikka joogattiin tepon kanssa (joo lainsin kirjastosta sellaisen pariduhde jooga-kirjan. se on ihq<3) Sit oli vaan huono olla ja masis.

Töissä tietenkin on aina kivaa ko tuntee ittensä tarpeelliseks ja sit saa vetää täysiä ja unohtaa kaiken. Mulle tapahtu kaikkia pikkujuttuja kuten kahvipavut levis lattialle, kauha jäi kiinni aina kumihanskaan, sit yks ihminen joka on viime aikoina ahdistanu mua TMI - jutuillaan tuli käymään Picnicis ja mua alko ahistaa kahta kauheemmin. Yritin sanoa et olen nähny painajaisiakin. Kun vessatauolla oli pakko pysähtyä aloin vain itkeä tajuttamasti vessassa. Roskia viedessä pyöri vaan kaikki ne ajatukset päässä joita mulla oli syksyllä.

Olin ajatellu et kun opintotuki tulee niin menen Anttilaan ja ostan Pokemon pelin Nintendolle jonka olin nähny alessa pari viikkoa sitten. Sitä ei tietenkään ollut enää. Yritin etsiä sellaista kampaamoa minne ols voinu vain kävellä ja hoitaa mun hiusongelman (puolet hiuksista on ihan ihme kunnossa. Tukka huonosti, kaikki huonosti). Sain loppujen lopuks huomis illaksi ajan. Eniwei. Kävin tyydyttää shoppailuhimoja Ruhonjuuressa (aka. porvari-hippi kaupassa). Olo oli edelleen paska. Laatikko jossa oli ylijäänmä cupcakeseja meinasi mennä rikki.

Oli niin jo menossa luennolle. Sitten se ajoi pyörällä mua vastaan. Yritin olla muka huomaamatta, mutta se morjesti. Ei ole oikeastaan mitään järkevää syytä ahdistua aina kumppanin exästä. Jostain syystä se on mulle paha paikka. Se oli viimeinen pisara. Menin kotiin. Itkin. Otin rauhoittavia. Soitin äitille (se oli italiantunnilla mut puhu silti vähän aikaa). Nukuin.

Ei auttanu vaik teppo tuli. Syötiin. Kokeilin olla reipas. Mentiin retkelle. Shoppailtiin länsikeskuksessa Tepolle vaatteita. Löysin kaupungin halvimmat piltit 28snt (mulla on siis himo päärynä pilttiin..). Silti. Olo oli paska.

Menin kotiin. Teppo alkoi pelata Dotaa. Onneksi se lupasi viedä sen pois viikonloppuna. Istuin takki päällä ja katoin telkkaria. Minulle tuli valitustekstiviestejä. Taivaan tulien ja Irtiottojen välissä pakastin Janinalle valkosuklaacupcakeseja. Cupcakesit menee pois Picnicin valikoimista. Halusin maistattaa niitä Janskulle. Aloin itkeä kun laitoin paskastimen kiinni. Jotenkin kaikki tuntui niin symboliselta.

Mutta anteeksi et tuli niin pitkä vuodatus. Nyt nukkumaan jotta jaksaa pirteänä aamulla työharjoitteluun. Ai niin. Hyviä uutisia 1) Saan varmaan toukokuun vapaaksi koko amiskasta ko mulla on aiempaa työkokemusta niin pal ^^ 2) Saan jatkaa Picnicissä palkallisena extrana ^^ Opettaja tulee huomen käymään siel... Jännää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.