IRC-Galleria

Seregi^

Seregi^

feels like new irc-galleria is disturbing. concentrates on facebook

Minä vihaan sinua, minä haluan sinuaSunnuntai 16.04.2006 00:11

Paljon päivitystä pitää tehdä ko viimeksi kirjoitin lauantaina. Oikeasti pitäisi varmaan mennä nukkumaan et jaksais mennä töihin puoliltaöin..

Viime viikon sunnuntaina lähdin salamana helsinkiin. Monet oli vakuuttaneet mulle että on OK mennä Nuori Kokki - koulutkseen, vaikkei olekaan kokki sanan varsinaisessa merkityksessä. Itse koulutuksessa minuööa vahvistui a) halu kouluttautua vielä kokiksikin, jollei muuten niin oppisomuksella b) perustaa se minun ryokan. Kivaa oli ja kaikkea muuta sponssausta hienompaa oli olla muiden innokaiden seurassa ja kuulla upeita luennoitsijoita.

Mut järjestyksessä. Menin siis ensin Spämin luo yöksi, koska en olisi jaksanu mennä klo7 linkkuun. Johannes oli käymässä. En tiedä huvittiko vai ärsyttikö minua enemmän vastarakastuneidne söpöstely. Tosin me harrastetaan sitä edelleenkin. Oli pakko kiusata niitä (anteeksi). Olin tyytyväinen kun Johannes tykkäsi minun tekemästäni soija/papu/herkkusieni/tomaatti - tortillan täytteestä, sillä se oli ollut eka ruoka josta teppo ei pitänyt. Lainasin Spämiltä Roman Schatzin Rakasta minut ja luin sen samantien. Tosi hyvä kirja. Vaikka itsestään kirjoittaminen onkin kaikkein helpointa, mutta kaikki kirjailijat tekevät sitä!

Hassuja juttuja NK2006 WS1
* Kämppikseni oli myös Mari K
* Osasin tasapainoilla kiitettävästi outcast- ja sosiaalisen- minäni kanssa
* Kokeilin pystynkö juomaan aterian kaikki suositusviinit, kun ne olivat kerran ilmaisia. Nyt tiedän, että jos aion juoda koko aterian läpi viiniä, pitää valita sellainen joka käy joka ruualle. Puristin tuolia. Toivoin etten avaisi suutani. Loppujen lopuksi soitin tepolle kännipuhelun, söin suklaata ja hodarin (= dietti ptti) ja vetäydyin bilettäjien luota lukemaan. Join siis 2 siideriä, aperitiivin, valkoviinin, punaviinin...
* huomasin että sauvakävely on tosi kivaa
* Kokkitakki ei edelleenkään näytä seksikkäältä
* Ihastuin taas.. ainakin pikkusen..

Hengasin ennen junan lähtöä kyyhkyläisten kanssa. himoitsin kampissa materiaa ja podin mustasukkaisuutta.

Keskiviikkona oli tutor - koulutus, joten en taaskaan ollut koulussa. Tai olin siinä rakennuksessa mutten ollut siellä virallisesti. Pilkin luovan kirjoittamisen luennolla. tepolla TAAS sattui päähän kun olisi pitänyt lähteä salille, mutta eipä mitään olin minäkin illan flunssainen.

Torstaina podin päivän flunssaani. Iltapäivällä kövimme assarissa syömässä. Menin sitten lasten kanssa leikkimään. Opin varmaan taas hieman ruotsia. Saimme auton ja kävimme Prismassa. Ihan vanha olo kun omistaa kaikki bonuskortit ja käy automarketissa. Tein juhla-aterian kevään kunniaksi ja kylvimme auringonkukkia kesäksi istutukseen. Alkukeittona oli kanttarellikeittoa, pääruokana possufileetä, röstiperunoita ja grillitomaattia ja jälkkäriksi mustikkapiirakkaa.

Eilen nukuin paljon. Siivosimme. Sain luettua yhden pääsykoekirjan. Olin töissä siinäpä se. Tänäänkin ja huomenna menen töihin... eli huomiseksikin ennustan nukkumista. Tänään tosin kävimme Ilpoisten entisen kaatopaikalla retkellä. Se on parempi miltä kuulostaa. Metsää ja aukeaa nummea. Paju juoksenteli tyytyväisenä narun päässä, mutta oli silti tyytyväuinen päästessään kotiin. Sillä on karvanlähtö, joten ko sitä piti välillä kantaa niin suu ja vaatteet oli täynnä karvaa :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.