IRC-Galleria

JeejeejeeSunnuntai 21.05.2006 13:38

Kaippa tännekkin pitää taas kirjotella jotain välillä :)
Kaikkee kivaa on tapahtunu! Lähinnä oon ollu töissä ja saanu sieltä 2 hirmu kivaa kaveria <3 treeneissäkin oon käyny ahkerasti. Harmi vaan et ne loppuu kaheks viikoks :(
Voi voi.. suomi on sit pronssiottelussa.. mut Lordi voitti!!! Vähänkö kiljuin koko illan x) ja hypin! Oon kyl sitä mieltä et Suomalainen hevi myy.. tai hard rock! Ne muut oli kyl ihan paskoja lordiin verrattuna!

Eilen olin duunikaverin kaa shoppaamassa ja huh kun paloi rahaa :/ sit ihan extempore päätettiin lähtee tänään Satyriconin keikalle x) treenit on sitä ennen, mut Satyricon ois kyl pakko nähä!
Sain vihdoinkin ostettuu kaikkee teinigoottikamaa mistä oon haaveillu :) Nyt viel haluun sellasen kivan mustanpinkin paidan...! Mikähän muakin on taas purru?
Jos vaik ois voittanu lotossa ni sit ois kyl kiva :) Haluisin Old ravenista tilata pari korsettia ja sellasen sikasiistin pvc hameen :)
Jep jep.. nyt on kesä <3 ihan kivan rusketuksenkin oon saanu ja myös palanu aika pahasti :/ piti ostaa valkonen pitkähihanen paita ja kyl otti luonnon päälle pitää sitä x)
Mut nyt aamupalaa et jaksaa reenata!

Turmion kätilöt - Tirehtööri x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.