IRC-Galleria

ai ja voiTiistai 02.05.2006 23:11

On taas ollu hulinaa!
Työharjottelu alko viime keskiviikkona ja siitä asti on ollu ihan sairas kiire. Onneks nyt on ihan sairaan kiva työpaikka niin varmaan kesästäkin tulee kiva :) Viime kesän ainakin pilas kamala työpaikka...
Viel ois tenttejäkin jäljellä kun vaan ois aikaa lukee. Sain tänään vihdoinkin labraselkkarit tehtyy niin voi sit rupee vääntään kotitenttejä. Onneks nyt on 2pv sairaslomaa niin ehtii taas vähän pidemmälle noiden koulujuttujen kaa. En varmaan paljoo ehi lukeen torstain tenttiin ku tänäänki oon vaan pyykänny koko päivän x)
Tosi kurjaa oli kun sain vatsataudin viime torstaina. Oli tosi kiva mennä Mokoman keikalle perjantaina.. selvisin sen onneks kunnialla ja mahtava keikka oli! Tuttuihinkin törmäsin :) Annalalla oli aivan mahtavat välispiikit!! Noista välispiikeistä tuli mieleen et oltiin apk laisten kanssa kattomassa Andre Wikströmin stand up komiikkaa. sekin oli aivan mahtava! En muistanu koska oon viimeks nauranu 2h kippurassa... ja mulla taas oli ennakkoluuloja, no ei oo enää :)

Niin oli kiva sielt mokoman keikalta kömpii kotiin 2 aikaan ja herätä klo 6 kisoihin.... oli viel poomsen sm kisat salossa. ei oikein kipeenä tullu parhaat suoritukset, mut saatiin me Riston kanssa pronssia pari poomsessa <3 yksilösarjakin meni kivasti, en ollu viimenen x)
Sit olikin ihana mennä saunaan ja aikasin nukkumaan.
Vappuaattona olikin ihan kamala olo.. maha oli ihan sekasin... ompelin siinä kuitenkin haalarimerkkejä ennen zetorin vetoa. siel olikin paljon porukkaa. oma joukkue hävisi vedon mut aina ei voi voittaa :)
Meninkin sit kotiin lepäämään ennen iltaa ja reiveihin menoa :) Mentiin senaatintorille mtkd porukan tapaamiseen, mut eipä sinne paljoo tultu. Sit mentiinkin espalle moikkaamaan opiskelukavereita ja napattiin yks meidän mukaan reiveihin. Reivit olikin sit upeet.... siitä asti on Proteus soinu! Yllätyin todella, et miten paljon siel oli mun näkösiä ihmisiä \m/ pvc.tä ja lateksia x) tulikin sit tanssittuu 7h ja olin ihan kuollu! Jalkoja särki ihan hulluna. En ois uskonu et miten paljon muhun kolahti trance! Proteus kruunas kaiken... vaikka sattu ja olin väsy, silti jakso jorata ihan loppuun asti. Triton ja Carbon based oli kans hyvä.. eikä Alek Szahalakaan hullumpi ollu :) en muista koska oon viimeks nauttinu tanssilattialla olosta noin paljon, tahtoo uudestaan!! Lisää proteusta \m/
Kömmittiin sit puol 6 aikaan himaan ku vihdoin yli tunnin jonottamisen jälkeen saatiin taksi. sit oli ihan sairas väsy eilen ja kateltiin leffoja.
Tänään tosiaan maha oli viel niin kipee etten päässy töihin.....
Että tällästä.. luultavasti kukaan ei oo jaksanu lukee enää tänne asti :) mut ei se mitään!

Mokoma - Vaaleanpunainen kukko x)

tai

DJ Proteus - Venla <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.