IRC-Galleria

tiistai on toivoa täynnä? :)Tiistai 13.12.2005 16:04

Huomenna sit alkaa se kamala tenttirypäs... en kyl ees yritä lukee kaikkiin. jotain matskuja saatan katella huomen aamulla...
Kemiaan täs yritän panostaa! Jotenkin taas heitin hanskat tiskiin orgaanisessa kemiassa, mut luetaan sit joululomalla jos ei muuten pääse läpi.
Salille piti mennä tänään, mut taidan jättää väliin. Oon ihan paniikissa ja sen takia on tosi huono olo.
3 Päivää ja sit alkaa joululoma! Oujee :)
Tänään oli seminaari.. aiheesta Mansikan varastointi. Ompahan sekin hoidettu... en vaan oo kauheen hyvä esiintyjä. Puhun liian nopeesti ja änkytän :/ sit viel piti hoppuilla, et kaikki ehti pitää omansa.
No semman jälkeen tuli juoruttua kaverin kaa ruokalassa :) Tekee ihan hyvää välillä. Koulupäivät on mulla yleensä niin hektisiä etten paljoo kamujen kaa ehi jutella. Luennoilla ei ihan viitti jutella.. just eilen yks luennoitsija hermostu kun jotkut puhu luennoilla. Yleensä se on tosi harvinaista et luennoitsijat hermostuu..
Eilen me vaan kateltiin riston kanssa sylikkäin telkkua ja oli mukavaa :) Sain villapaidasta etukappaleenkin valmiiks.. nyt vaan puuttuu enää hihat. Ois vaan aikaa tehä niin sais senkin jouluks :( enköhän mä ehi.. junassa ens viikolla on ainakin aikaa.
No kaippa se on ruvettava lukemaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.