IRC-Galleria

iiks...Keskiviikko 14.12.2005 13:46

Jesh enää 2 päivää koulua x) sit alkaa kauan odotettu loma!! Kuitenkin saan sen buukattua niin täyteen ettei se ees lomalta tunnu ja et oon yhtä stressaantunu ku ennen lomaaki :/ Pitää yrittää ettei näin käy.
Eilen olin taas pitkästä aikaa kumpulassa.. ja näin Riinaakin :) Juteltiin siinä niitä näitä... ahisti sen verran paljon et tenttiin lukemisesta ei tullut mitään. Käytiin sit vähän ostoksilla jumbossa :) tai lähinnä kierteleen kauppoja.... ihme kyllä mun ostovimma on laantunut.. oon kyl oikee suurkuluttaja!!! ja se kyl näkyy ainasena rahanpuutteena.
Tänään oli markkinoinnin tentti.. ja ehkä pääsen sen läpi :) ei tiedä vielä... ja sit kohta revitään viisaudenhammas x( voi voi.. toivottavast se ei kauheesti haittais tenttiinlukua! se kyl varmasti haittaa, mut koitetaan selvitä.
Eli tänään otetaan rauhassa ja päntätään hulluna :) voi olla et jää tammikuulle toi huominen kemia.. nih, yritänpähän ainakin! orgaaninen kemia ei vaan oo helpointa maailmassa :(
Puuh, ei tää stressaaminen mitään auta.. tekee vaan sen minkä pystyy niin eiköhän se siitä! Ja kyl noita tenttejä saa aina uusittua :) Enköhän mä selvii... jos en niin se on sit pahempi juttu x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.