IRC-Galleria

pahin ohi!!Torstai 15.12.2005 17:36

Tulin just kemian tentistä. Oon aikasen toiveikas läpipääsyn suhteen! Mukava tentti.. ja se olikin sitten pahin tällä viikolla. Noita huomisia en jaksa enää panikoida.. ne menee miten menee. Pitää vaan tänään yrittää lukee vaik onki kaikkensa antanu olo... No joululomalla eeva lupaili että tuskaillaan yhessä sitä kemiaa :) Oppii niin paljon paremmin. Melkein kaikki muut heitti hanskat tiskiin tos orgaanisessa osuudessa.. no nyt vaan jännäämään tuloksia. Ois niin mahtava saada se läpi.
Koulussa oli tänään karseeta jouluruokaa... ei sekään helpottanu asiaa ku puhuttiin tyttöjen kaa hampaiden repimisestä ja lävistyksien teosta ja kaiken maailman märkäpaiseista :D Olin aika pettyny ku ei ollu perinteisiä laatikoita vaan jotain punakaalimoskaa *yöks*
Huomenna on sit vika koulupäivä tänä vuonna.. wheeeeee :D
Katottiin sit eilen Riston kanssa Pahat pojat telkusta.. oli ihan kiva nähä se uudestaan.. kotikulmilla kuvattu :) mut ei ihan kuitenkaan Lohjalla.
Aamulla oli taas tappelu kissan kanssa.... se sit osaa ärsyttää mua ja viel nauraa paskasesti päälle :/ Laitoin sen sitten hetkeks jäähylle kuljetuskoppaan ku se ei vaan uskonu mitä mä sille sanoin. Yritin hyvällä ja pahalla mut ei... Iita sentään tottelee ku sille kerran karjasee. Mut Bast onkin kissa ja iita on koira... siin on ehkä pieni ero :)
No onhan se sulosta kun se tunkee syliin niin etten nää lukee kirjaa <3 vähä sil asenteella et " et sä kuitenkaan mitään opi" :D
Ehkä tuohonkin tottuu. Itellä kun ei koskaan aikasemmin kissaa oo ollu.. noh.. nyt sit viel ostamaan parille sukulaiselle joululahja ja sit se kyl saa olla siinä tai oon vararikossa!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.