IRC-Galleria

jeejee :)Maanantai 07.08.2006 01:23

Kai sitä sit pitää vähän lomakuulumisia kertoa :)
Kivaa olla taas ulkomailla vaikka tosin on kultaa ihan mieletön ikävä. Kiva vaan saada kokemusta ennen vaihtoon lähtöö! Toivottavasti siel ois sit asiat paremmin järkätty ku täällä.
Eilen lento lähti aamulla 8 jälkeen. Siel olikin tuttu lentoemäntä Lohjan taekwondosta :) Joka paikassa noihin taekwondoihmisiinkin törmää!
Matka alko silleen vähän nihkeesti... no lento meni hyvin ja bussimatka yliopiston lähelle... vaikka kiersin korttelin väärään suuntaan löytääkseni bussipysäkin :D
Sit ku piti lähtee ettiin yliopistoa olin ihan totaalisen pielessä ja lähin yhtä katua väärään suuntaan ja sain harhailla 1,5h painavan rinkan kanssa et löydän oikeen kadun ja yliopiston, missä ei oo ketään paikalla antamassa avaimia x( ei auta kun tarpoo majotukseen ja toivoa parasta. Siel sit oli kiltti Itävaltalainen kundi ja se autto mua. Oisin saanu jättää sen kämpille kamat siks aikaa et saan avaimet, ku halusin lähtee vähän kierteleen Kööpenhaminaa. Mut onneks löydettiin tyypit keneltä sain avaimet. Kämpässä piti olla wlan, lakanat ja pyyhkeet mut oon ainut keillä niit ei oo prkl... saan ne toivottavasti huomenna. Käytän täl hetkel jonkun toisen suojaamatonta wlania.
Sit kiertelin jonkun 3h keskustassa.... oli aika kaaosta kun on liikaa ihmisiä ja pyöräilijöitä :/ sit menin kiinalaiseen syömään ja oli tosi pahaa. Illalla pari kaveria meidän yliopistolta tuli mun luokse istuun iltaa.. juotiin likööriä ja minä vedin fiksuna yksin koko pullon viiniä... oli pieni darra aamulla mut ainakin nukutti hyvin :)
Tänään oli eka koulupäivä ja oli ihan mielenkiintosta. Huomenna onkin sit tosi pitkä päivä tiedossa... ihan kivalta kurssilta tää vaikuttaa! Aika pitkiä päiviä mut se nyt on ihan normaalia kun on intensiivikurssi kyseessä.
Illalla käytiin yhen norjalaisen ja ruotsalaisen tytön kaa kaupungilla syömässä ja täl kertaa oli aivan loistavan hyvää ruokaa ja olutta! Sit ostin vähän tuliaisia. Huomenna vois mennä kattoon pientä merenneitoa ja tiistaina suunniteltiin kanava kierrosta kun päästään aikasemmin koulusta. Kivasti tääl on tutustunu ihmisiin :) sit yks nainen täältä tanskan yliopistosta lupas näyttää mulle kasvihuoneetkin ja sekös puutarhurille sopii :)

Machine Head - I'm your god now

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.