IRC-Galleria

:)Maanantai 31.07.2006 20:27

Olipas kiva viikonloppu!
Se meni rattosasti taekwondoleirillä. Vietiin Bast torstaina hoitoon Jennille ja Santulle... oli kyl outoo mennä nukkumaan ku kissa ei pörränny jaloissa... ja kun aamulla laittoi kamoja kasaan ni kukaan ei jääny kaappiin maukumaan :)
Lähettiin siinä 11 jälkeen ajeleen Turkua kohti ja meidän seurasta lähtikin ennätysmäärä porukkaa leirille :)
Ekat treenit alko 14.00 ja ne veti Suomen olympiaedustaja. Oli kyllä hyvät treenit.. sit oli pieni tauko ja alko Saksalaisen poomse mestarin treenit. Sai kyllä ihan hyviä vinkkejä treenaamiseen, vaikka osan ties jo etukäteen.
Illalla mentiin sit Bakalle ja sen tyttöystävälle yöks. Haettiin hyvää ruokaa ja vaihdettiin kuulumiset. Seuraava päivä oli sit rankempi.. eka aamulla oli kisat, sit sen jälkeen kahet treenit ja sit illalka vielä taekwondo gaala. Oli kyllä hienoja matseja siellä!
Illalla mentiin kultsin veljen luo saunomaan ja sinne kokoontui kaikki muutkin tutut. Ihan mukavaa oli :)
Sunnuntaina oli vielä kahet treenit ja ne oli kyllä täyttä tuskaa kun lauantaina sain itteni aika pahaan jumiin... vikat treenit oli vielä akrobatia treenit mut ei kauheesti jalka noussu! Onneks leirin jälkeen saatiin palauttava hieronta, et kyllä kelpas körötellä sen jälkeen kotiin ukonilman saattelemana :)
Illalla haettiin Bast hoidosta. Onneks se oli ollu kiltisti ja olivat tykänneet hoitaa sitä! Ne kai sit haluu oman kissavauvan :D on tosta meidän kullanmurusta aika vaikee olla tykkäämättä!
Sit haettiinkin pizzaa ku päästiin kotiin ja tuijoteltiin töllöä. Oli kyl ihan hirmu väsy..
Tänään oli töissä aika tuskasta ku väsytti ja huimas ja paikat oli tosi jumissa.
Sit en saa mistään vähään aikaan rahaa, ku en saakaan palkkaa ku meidän osaston palkanlaskijat + niiden johtajat on lomalla.... argh... vuokrakin pitäs maksaa mutku se on vähän enemmän ku 33 euroa!!!
Lauantaina ois lähtö sinne Tanskaankin. Vähän alkaa jo jänskättämään :)
Viel pitäs jaksaa tehä kevyt lenkki ja kunnon venyttelyt illalla, ni jos sitä vaik huomenna taas pystys meneen treenaamaan!

Mokoma - Ärräpää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.