IRC-Galleria

Joulu tuli ja meniTiistai 27.12.2005 15:44

Nyt sitten lomaillaan oikein olan takaa :) en oo taas oikein päiväkirjaa ehtiny kirjottaa ku on ollu niin kiirettä. Tentit loppu 16 päivä, sit olikin seuran pikkujoulut ja sit lauantaina kaverin synttärit ja sit maanantaina 19. päivä lähin sukulaisten luo Pohjanmaalle. Oli taas niin mukava reissu! Oli kovat pakkaset koko viikon. Siel vaan istuskelin mumman kans tuvassa ja kudoin kaiken näköstä :) mm. kämppikselle kaulaliinan, mutsille kalastajanhanskat ja sit viel sain Riston villapaidan valmiiks! Sit yhtäkkiä aattona aattelin tehä faijalle pipon :)
Sain sit tädeiltä tilauksia ens jouluks :D mm villatakin ja villapaidan :)
Torstaina sit tulin kotiin ja alotettiin Riston kaa jouluvalmistelut. Mukava joulu oli. Oltiin kotosalla ja kateltiin telkkua ja syötiin. Sit käytiin moikkaamassa Riston mummua ja eilen käytiin isän luona Lohjalla. Sinnekin menee uus hieno motari. :) on kaupunki vähä muuttunu... pitkästä aikaa käytiin moikkaamas mun yhtä tätiä. Risto laitto sen digiboksin toimimaan ja sit se täti opetti mulle kaikkia kivoja neulomiskikkoja :) mm. neulomaan palmikoita.
Ihanan talvinen ilma tääl Helsingissäkin. Vois vaikka lähtee kävelylle :) mp3 soittimenkin sain takasin vaihdosta.. se siis vaihdettiin uuteen. Pääsee taas kuunteleen hyvää musiikkia kuhan meen kumpulaan laittamaan siihen uusia biisejä.
Kissakin hyppäs tähän syliin ja jahtaa omaa häntäänsä :D se sit jaksaa riehua! Mummolan kissa tuntu jotenkin niin hidastetulta.. se vaan istu hiljaa keskellä lattiaa, uskomatonta! Mut kyl vanaha mieskin innostu leikkimään :) no hyperaktiivisen koiran kaa nimeltä Essi sai riehua yllin kyllin. Että tämmöstä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.