IRC-Galleria

Hmmmh...Maanantai 16.10.2006 16:53

Ei oo tännekään jaksanu mitään kirjotella.... kaikkee tapahtuu ihan sikana koko ajan!! Viime aikoina on lähinnä pyöriny mielessä se leikkaus... sekin on jo ylihuomenna. Jänskättää aika lailla =/ Sit on ollu kamala kiire ja stressi koulujuttujen takia. Onneks sekin helpotti :) Ens viikolla ois vaan yks tentti, muuten on loma o/ ite saan kyl oman loman keskiviikosta asti, kjäh x)

Mitähän sitä kertoilis...... no viikonloppuna oltiin taas vaihteeks reiveissä ja hauskaa oli :) No perjantaina oltiin kyl kattoon Jadesoturi kavereitten kanssa, ja se oli kyllä aivan ihana leffa! Oli karmee väsy sillon ja nukahdin just vähäks aikaa ratkasevassa lopputaistelussa et pakko nähä se kyl uudestaan :/ Muuten se kyl kolahti! Tosi hyvät näyttelijät siinä ainakin. Leffan jälkeen käytiin yhellä Riston kaverin kanssa Shakersissa. Se oli kyl aika kiva paikka, ja siel oli hauska baarimikko kuka osas kaikkii siistei juttui =)

Lauantaina kävin moikkaamassa mun Katria kun sillä oli eilen synttärit :) Oli kyl kiva käydä Lohjalla. Isääkin kävin moikkaamassa ja se anto mulle mehiläisvahaa kynttilötehdasta varten =P Sit otin kaverin mukaan ja se tuli meille ja haettiin samalla toinenkin kaveri :) Eli meillä oli poikia lauantaina xD Reivessä oli tosi mahtava meno taas vaihteeks! Tuli tampattuu oikein urakalla ja saatiin uus kaverikin hihi

Eilen sit vaan otin rennosti ja kattelin töllöä :)

Niin joo, kaks viime viikkoo olinkin mehiläiskurssilla taas vaihteeks, mut nyt omalla yliopistolla :) oli tosi kiva ja antoisa kurssi ja opin taas vaikka mitä! opettamaankin pääsin :) Ja siel tutustu vaihtareihin! Käytiin esim hunajapakkaamossa ja sielt sai pari kiloo hunajaa mukaan, sit kokkailtiin eli opittiin käyttämään hunajaa ruuanlaitossa, tehtiin mehiläisvahakynttilöitä ja niin edelleen! Nyt tiedän vaan paremmin mikskä haluan isona!!

Tämmöstä taas tälläkertaa.... koitetaan selvitä hengissä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.