IRC-Galleria

Sairauskertomus, päivä 1Torstai 19.10.2006 20:30

Jeejee.... nyt on sit eka päivä uudella ristisiteella.... aika tuskasesti alko kyllä!!
Yöllä heräsin siihen et nilkkaan/jalkapöytään sattu aivan helvetillisesti ja sit ku yritin nousta, en meinannu saada koko jalkaa liikkeelle. Kaikki mitä yritin tehä tuntu ihan ylivoimasen vaikeelta ja sit rupesin aatteleen et oon vaan niin iso vaiva Ristolle ja Timolle. Sain ihan hirveen itkukohtauksen lääkkeen ottamisen jälkeen ja se ei meinannu loppua millään. Sattu vaan niin paljon ja oli tosi kurja olo. Ajattelin et tää ei parane ikinä vaan joudun kärsimään loppu elämäni. Ja mietin kans et pitäskö lähtee vanhempien luo sairastamaan. Onneks kulta sit lohdutti ja sano et mulla on niin ihanan pessimistinen asenne kaikkeen :) Sit puhuin kaverin kanssa mesessä ja se kerto eilisistä bileistä ja tuli tosi hyvä mieli taas! Ja äitille soittaminenkin auttoi :D
Kysyin lääkäriltä vähän lisää ohjeita ja sain sellasen eturistisiderepeämän hoito cd:n ja siel oli aika cooleja leikkausvideoita xD nyt mä ymmärrän miks mua sattuu niin paljon ku näki mitä ne teki!!
Kiva kun kavereita tulee moikkaamaan huomenna kun kultsikin menee töihin. Pitää keksii jotain hauskaa. Uloskin kuulemma pitäis mennä köpöttelemään.... ootan kyl et saisin noi siteet pois niin sit on elämä helpompaa! On kyl niin hyvässä paketissa toi jalka, ettei se paljoo liiku!
Mä toivon et tää helpottas tästä. Noi leikkaushaavatkin kirvelee aika lailla =/ Ja ens viikolla ois Lacuna Coilin keikka ja kirjamessut \o/ ja sit onkin luvassa synttäreiden juhlimista :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.