IRC-Galleria

Mä selvisin!!Tiistai 31.10.2006 17:17

Mulla oli tänään saksan esitelmä ja jännitin sitä ihan sikana!!! Mun mongerrus oli kyl ihan hirveetä mut se meni :) Pidin sen siis taekwondosta. Sanasto ei ollu ihan hallussa.... oispa sen voinu pitää enkuks ni ei ois ollu mitään ongelmaa :) En oo saksaa puhunu sitten lukion et eipä tosta oikein parempaa voinu odottaakaan. Tehty mikä tehty!

Täs just tapan aikaa keskustassa ja odotan unkarin tunnin alkua. Karsee ilma tuol ulkona, satais nyt ees sitä lunta!!! Polvi ei kyl tykkää tästä yhtään. Voisin mennä kotiin lepäämääm mut en haluu olla pois sieltä unkarin kurssilta. Siel on sen verran kivaa :)

Tikitkin otettiin tänään pois mut se haava ei ollu ihan kokonaan ummessa. Nilkka on ihan karseen näkönen, ihan sininen! Sinne on näköjään valahtanu vähä enemmänkin juttuja. Lääkkeetkin pistää väsyttämään, et kai se ois kahvikupillisen paikka :)

HUOMENNA ON MOKOMAN KEIKKA <3 <3 <3 <3 ihanaa nähä sitäkin bändiä taas ja pääsee kuunteleen maailman parasta musiikkia *ding* Tänään tulee Kata ja Aksu käymään moikkaamaan meidän kisulaista :) On Bast varmaan ihmeissään ku joka päivä meillä on joku! Eilen kävi Noora ja oli tosi ihanaa nähä sitä pitkästä aikaa! Annoin sille synttärilahjaks ite tehdyt huovutetut lapaset, kynttilöitä ja saunahunajaa :) mä sain siltä taas kaks jättilevyy suklaata njam :D

Mut nyt sitkä kahvia

Mokoma - Haudan takaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.