IRC-Galleria

:)Maanantai 30.10.2006 15:28

Synttärit oli ja meni!
Oli kyl tosi kivaa ja ihanaa et niinkin moni pääsi bilettämään mun kanssa :) Ristonkin kämppään mahtu ihan hyvin, vaik näytti yhes vaihees aika pahalta :)

Eka perjantaina oltiin äipän kaa kirjamessuilla. Oli kyl hirmu kivaa taas, mut jalkaa rupes särkeen aika nopeesti ja kädetkin tuli tosi kipeeks tosta kepeillä kävelemisestä. Kirjoja tuli ostettuu taas vino pino, vaikka kuinka koitin hillitä :) Mentiin sit meille juomaan teetä ja Bast pörräs äidin ympärillä koko ajan :) Sit se meni kellimään sen syliin. Tosi somaa :) Sit saatoin äipän junalle ja rupesin valmisteleen illan bileitä. Jalka turpos ihan sairaasti ku olin jalkeilla koko päivän.
Meille tuli perjantaina Najla ja sen mies, Shar-lian, Pauliina, Kalinka_ ja Juha, Ansku ja Jaska, sit Tomas, Rinsessa- miekkosineen ja siin tais perjantain väki ollakin :) Oli kyl hauskat keskustelut ja muutenkin pääsin mäkin vähän nautiskelemaan alkomahoolia ku pysty jättään kipulääkkeet väliin :)
Tein täytekakkuu ja pikkupizzoja ja boolia oli tottakai xD Sain mm. tosi upeen vaaleenpunasen liljan ja kimpun krysanteemeja, viiniä ja kaikkee hauskaa :) että kiitosta vaan!

Lauantaina tuli sit toinen satsi väkeä. Aattelin et pidän kahtena päivänä ku kaikki ei mahu kerralla. Sillon kävi knääpiö klaaneineen xD, ^rinkula, heini, paula ja harri, Paula ja Mikko, Laura, Mestarisoutaja ja Elina, Polli82, keitähän mä unohdin? Aika paljon populaa taas! Pojat kävi saunassa ja me kateltiin muut polvileikkausvideota xD

Eilen kävi vielä Manaburn rääppiäisissä, muuten vaan oltiin kultamussun kaa kotona. Käytiin me tietty Riston mummoa moikkaamassa. Sit katottiin illalla MiIII ja aamulla henkien kätkemä! Henkien kätkemä oli aivan ihana! Kyl noi japskipiirretyt on ihan parhaita!
Mitäs muuta?

Tänään sit raahauduin kouluun vaihteeksi. Laura teki mulle aivan ihanan helmikorun! Luulin että mulla oli luento 12-14 mut se kurssi alkaakin vasta torstaina :) Aattelin kuitenkin jäädä oottamaan Suohaltiaa, kun se on niin monta viikkoa yrittäny kysellä että oonko koululla. Kylhän tää aika täs menee päiväkirjaan jauhaessa skeidaa :D Vois sitä tietty jotain järkevääkin tehä mut nääh... kohta vois mennä kotiin tekeen Nooran tumput loppuun :) Sekin tulee illalla ehkä miekkosensa kansa kylään :) On se kiva et ihmiset käy meilläkin vaihteeksi :)
Kohta pystyy itekkin kyläileen ku jalka alkaa oleen kunnossa.

Huomenna saa sit tikit pois vihdoinkin! Ja huomenna ois saksan esitelmä... aiheena taekwondo \o/ pähkäilin mehiläishoidon ja taekwondon välillä mut valitsin sitten sen :) saa nähä miten menee ku on sekin kieli aika lailla unohtunut =/
Hmmh.. ei kai tässä muuta täl kertaa!

Lacuna Coil - Closer

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.