IRC-Galleria

MööMaanantai 20.11.2006 15:37

jeij! Tilastokurssi on ohi ja taisin päästä siitä tentistä läpikin :) Oli kiva siel tentissä hiffailla et miten ne jutut menee. Onneks se ei ollu hirveen vaikee..... pitää vaan toivoo et ne tentin korjaajatkin on yhtä mieltä mun kaa x)
Viikonloppukin meni kivasti. Perjantaina luin tenttiin ja sit kävin viel Itikses ostaan lankoja ennen fysioterapiaa. Fysioterapias harjoteltiin kyykkyjä ja tuli rääkättyy toi jalka parka ihan kivaan kuntoon.... sit mentiin viel Nikin kaa uimaan illalla. Kivaa oli kyl :) sen kaa on niin mukava höpötellä!
Lauantaina luin vähän aamulla ja sit oli kukkasidontakurssi. Siel opittiin tekemään kukkakimppuja ja asetelmia. Oli hirmu kivaa kun sai ite suunnitella niitä!
Sit illalla Nikki ja sen mies tuli käymään. Ja sit mentiin kullan kanssa illalla Highlightiin kattoon Neonia <3 se oli taas niin hyvä ja soitti ihan mielettömän hyviä biisejä! Tanssiminenkin onnistu jotenkin mut eilen aamulla en meinannu päästä liikkuun mihinkään. Päivällä luin ja illalla katottiin Spinkick. Se oli ihan hauska korealainen taekwondoleffa :)
Tänään Katan ja Aksun kaa ikeaan. Ei kyl oo rahaa ostaa mitään mut meen vaan mukaan. Illalla on viel hallituksen kokous ja sit puntille.... aika rankka päivä! Keskiviikkona ja perjantaina on onneks vapaata ja voi leipoa ja tehä kaikkee kivaa :)
Jeejee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.