IRC-Galleria

Pitää sitä kai sit tännekin kirjotella vaihteeks!
On taas ollu aika kiireinen viikko ja maanantai oli ihan karmee päivä. Oli semmonen hirvee vitutus päällä ja mikään ei oikein huvittanut. Vittuunnuin siitä aika totaalisesti ku en päässy yhtä tenttiä läpi. Nyt en voi mennä tekeen sen kurssin kakkososan tenttiä... argh.... menee niin vaikeeks ku lähen kohta sinne vaihtoon. Ei toi nyt mikään niin maailmaa kaatava juttu ollu, mut pistipähän kuitenkin ketuttamaan.
Tiistaina olikin sit kivempi päivä. Olin aamulla salilla ja kyykyt alko sujuun mukavasti. Sielt sit menin vikalle saksan tunnille ja sekin kieli alko sujumaan. Sit kävin pitkästä aikaa Kumpulassa hakeen posteja. Kohta joutuu sieltäkin muuttamaan pois. Kävin samalla Riinankin kaa syömässä ja oli niin mukava nähä sitä pitkästä aikaa!
Illalla oli vielä unkarin sanakoe ja osasin kaikki x) siitä tuli sit tosi hyvä mieli. Sit viel illemmalla menin Lauran luokse Tikkurilaan. Ollaan tunnettu jo jostain ala-asteelta. Oltiin yhessä naisvoimistelijoissa ja taekwondossa :) Oli tosi kivaa sielkin ja sil oli kyl tosi kiva kämppä!!
Eilen olin sit Lohjalla. Piti auttaa äitiä jouluaskarteluissa. 9-10.12 on menneen ajan joulumarkkinat Lohjalla. Meen sinne myymään ja askarreltiin sinne myymisiä. Tehtiin kransseja ja sellasia pieniä joulukuusia. Vielkin kädet ihan pihkassa :) Oli tosi mukavaa sielkin ja oli kiva nähä vanhoja työkavereita.
Mulla on ihan karmee neulomisaddiktio! No ei ainakaan tarvii miettii et mitä annan ihmisille joululahjaksi :)
Tänäänki on kaikenlaista ohjelmaa vielä. Pitää mennä Juhon kaa nostamaan penkkiä ja sit on illalla pikkujoulut, jeij :)
Huomenna on Club Dimension ja lauantaina viel pikkujoulut! Kunnon bileputki! Sit varmaan sunnuntaina väännän kauheessa darrassa vahakynttilöitä :D tai neulon kädet täristen.
Ai niin.... yks seminaarityökin pitäs tehä ennen itsenäisyyspäivää mut ei se kai oo niin justiinsa x)

Cradle of Filth - Cemetery and Sundown

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.