IRC-Galleria

MUR!!!!Perjantai 10.02.2006 12:12

Taas tää päivä on ollu niiiin loistava tähän asti... kyynärpää paskana, polvessa jumalaton mustelma ja selässä noidannuoli... :( en ehkä sit oo menos tänään salille kun koko universumi on kerran sitä vastaan.
Aamulla menin reippaana tyttönä kouluun ja viel silleen et oisin ajoissa luennolla... mut rouva luennoitsija ei tietenkään suvainnut tulla paikalle! No mun kaveri parka tuli eilen ja tänään turhaa vihdistä asti ni ehkä se ei kuitenkaan oo paha juttu :)
Nyt on menossa pirun tylsä luento mihin mulla ei oo materiaalia valmiina.
Viikko on mennyt muuten ihan mukavasti. Maanantaina ja keskiviikkona oli vapaapäivät :) maanantaina ostin mulle ja ristolle digiboxin, et päästään kattoon Conania ja olympialaisia ;) Tiistaina kävi äippä ja käytiin sen kanssa kiasmassa. On kyl aika pirun outoa tuo nykytaide.. en kyl useimpien töiden merkitystä oikein löydä.....
Keskiviikkona tapailin sit kavereita. Käytiin kattoon huippu ahistava pettämisleffa :/ mut hyvä ja tunteisiin vetoova se oli kuitenkin.
Treenattuakin on tullut... maanantaina hajotin mun selän thaipainissa :) Se tais venähtää jotenkin.. auts
Kai mä nyt sit lepään tän päivän ja huomisen.. tai sit meen vaan lenkille :) En mä kuitenkaan jaksa mun laihdutusvimmassa aloillani olla :)
Metallimessuihinkin on enää vaan viikko! Oon ihan transsissa kuunnellu Amorphiksen uutta levyä... In Flamesinkin uusin on aika kova. \m/
Tänään täytys viel jaksaa johki 14-16 koulussa ja sit ostamaan jakkua... ei oo kiva pelotella riston sukulaisia huomenna kuoliaaks :) kai sitä nyt kerran vuodessa voi esittää kilttiä tyttöä.
Korsetti pääsee mukaan sit ens viikonloppuna!
jep.. kai mä sit taas meen pähkäilemään keskenjäänyttä sudokua x) ja juujuu kuulin kyl mitä se luennoitsija puhu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.