IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

puuhKeskiviikko 23.11.2005 15:09

nyt kai munkin pitää alottaa pitämään päiväkirjaa :)
Kamala väsy taas aamulla, niinkun yleensä aina treeneistä seuraavana päivänä. Joka aamu kissalle hiusten harjaaminen on ihmeellisin asia maailmassa :) ja se on muutenkin niin mukana aamutouhuissa. Reppuun se kanssa tykkää hypätä just kun pitäis lähtee.
Busssiin ehdin tänään jopa ajoissa. Ekaks kun pääsin yliopistolle, näin tenttitulokset, joista ilmeni etten ollut läpaissyt yhtä sika vaikeeta kurssia aiheesta kasvinjalostus. Siitä harmistuneena luennolle kuuntelemaan mikrobiologiajuttuja ja kutomaan villapaitaa :) jännää, että nykyään tosi moni neuloo luennoilla. Empä ole tuota edellisinä vuosina huomannut.
Sen jälkeen maatalouden liiketaloustiedettä; jo kolmatta kertaa.. mut nyt nekin asiat alkaa tuntua tutuilta, ja toivottavasti käy yhtä hyvin kun kemian kanssa, että pääsisin sen vihdoinkin läpi.
Sitten ruokalaan toteemaan, että ei oo mitään syömisen arvosta.. kaverin piti tulla syömään mun kanssa mut eipä sitä näkynyt. Sitten pitkästä aikaa Kumpulaan kattomaan postit.. koko kämppä haisee ihan maalilta.. yöks.
Seuraavaksi Syntsen luo laittamaan ruokaa, leikkimään kissan kanssa.. ehkä tekemään koulujuttuja ja odottelemaan kultsia töistä <3.
Kemian laskarit täytyis vääntää.. puuh. Varasin tänään itselleni myös ajan hierojalle :) pitää sitä treenin ohessa yrittää hoitaa lihaksiakin. Punttiksella aattelin myös aloittaa taas vaihteeksi. Pitäis saada lisää hallintaa keskivartaloon. Auttaisi taekwondossa huomattavasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.