IRC-Galleria

puuuhKeskiviikko 05.04.2006 13:38

Eipä oo taas ehtiny kirjotteleen..
Nyt on sit punanen vyö taekwondossa!! Oli se kyllä niin hieno juttu et vieläkin hihkututtaa :D Vyökoetta ennen eli viime lauantaina oli kisapäiväkin. Meni mukavasti, olin 4. omassa sarjassani. Paljon pitää vielä niitä poomseja treenata. Sunnuntai meni vyökokeessa.... oli kyl hirmu kiva koe, ei liian rankka vaan just oikeen lainen :) Perjantain olin Turussa Puutarhaliiton kokouksessa ja kävin kultsin veljeäkin moikkaamassa sen kaupalla ja samalla tuli ostettuu kaikkee hyvää :)
Tällä viikolla alkoi labrat enkä sit oo muuta pahemmin ehtiny tekeen.... maanantaina oli 17 asti koulua ja melkein suoraan treeneihin illalla ja sit eilen oltiin 9-19 asti x( sit olikin kiva mennä piitkän päivän jälkeen vapaavuorolle Riston poomse-oppiin :)
Tänään labrassa todettiin et tehtiin eilen 2 tämän päivän hommaa... noh ei voinu enää ku nauraa! Tänään toivottavasti helpompi päivä ja päästään aikasemmin. Huomenna ois mikrobilsan tentti mut jostain kumman syystä en oo ehtiny lukee. Voi olla et se tentin teko siirtyy toukokuun alkuun.... no pitää ainakin käydä kattoon millanen se tentti on, jos vaikka irtois jotain pisteitä et sattuis pääseen läpi :)
Nyt on bakteerit kasvamassa.. varmaan pitää mennä ottaan niistä näytteitä :) oujee... jos sitä vaikka illalla jaksais mennä poomsea treenaamaan sm kisoja varten! Ois kyllä polvi paskana ja penikat mut ääh... :) perjantaina pääsee taas kidutukseen! Toivottavasti ne sen käsittelyn jälkeen alkais jo pikkuhiljaa paranemaan!
Tahtois jo treenaamaan ja juoksemaan ja hyppimään ja pomppimaan kunnolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.