IRC-Galleria

paluu arkeen...Tiistai 18.04.2006 12:21

Olipas mukava pääsiäinen :) Tuli mässäiltyä ihan sikana ja sen takia juoksenneltuakin vähän. Penikat on vähän kipeet mut ei onneks pahasti. Mahtavat juoksuilmatkin oli!
Lauantaina oltiin kultsin kanssa bileissä ja oli ihan sikakivaa! Löysin sieltä muitakin Turmion kätilöt faneja ja sain kaverin Mokoman keikalle \o/ ois ollu kiva lähtee Riston kanssa mut ei sitä voi semmosiin väkisin raahata. Mut me mennään sit vappuna Säde-reiveihin kattoon Proteusta <3
Ja huomasin että en ole ainoo hevari kuka on Proteus-fani!
Tänään taas koulua... ei oo onneks kun 2 tuntia ja sit vois palauttaa ne labraselkkaritkin. Olin siis erittäin aikaansaava pääsiäisenä ja sain tehtyy selkkarit jo heti alta pois :) Nyt on sit vaan yks viljelyselvitys ja 2 kotitenttiä jäljellä x( Ja harjottelukin pitäs jo alottaa ettei tuu sit hirvee paniikki et tuleeko tarpeeks työpäiviä... ja oishan se rahakin ihan kiva.
Tänään pitäs mennä ostamaan kunnon lenkkarit ja katteleen itelleen pyörää. Vanha pyörä on niin rämä ettei sil oo yhtään kiva ajaa.... ja pitää saada kunnon lenkkarit ettei kärsis penikoista niin pahasti.
Pumseekin pitäs treenata tänään... kisat on tosi pian :/ ja kiva kun edellisenä päivänä on se Mokoman keikka.... no saas nähä miten siitä selvitään. Ilmottautumiset on jo laitettu, sarjassa jotain yli 30 osallistujaa ja lisää vissiin viel ilmottautuu... ja sit me mennään Riston kanssa ekaa kertaa yhdessä pareihin :) jeejee saas nähä miten se menee ku itellä on niin erilainen tekniikka..
Nytkun on saanut noi jalat kuntoon ni pitäs vähän taekwondoonkin panostaa et pääsis joskus ees mustalle.
Harmi ku ei saanu lottovoittoo lauantaina :/ Ois aikamoinen levylista mitä pitäs hankkia! Ei haluis hakee kaikkee netistä ku se on epäreilua :( mut ei kai köyhän opiskelijan auta muu...
Nomut.. elämä on silti tosi jees vaikka ei rahaa ookkaan! :) Apua miten positiivinen musta on tullut.....!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.