IRC-Galleria

sattuu piähän!!Perjantai 21.04.2006 16:50

Puuh... on taas aika härdelliä ollu koko viikko.... olin eilen Lohjalla. Heti ku pääsin sinne, sain migreenikohtauksen ja piti sit mennä äkkii hakee migreenilääkkeet ettei joutuis vuoteen omaks. Onneks se lääke autto ja sain viel kunnon tujulääkkeet penikoihinkin :) Luulis nyt et jalat parantuu. Sain myös uuden pyörän eilen ja kyl nyt kelpaa ajella :) kuntokin toivottavasti kasvaa.
Sit oli aika hauska tapaus eilen tuutorikoulutuksessa... tuli ilmi et mun entisen valmentajan poika on samas tuutoriryhmässä :) Suomi on niin pieni paikka :)
Eilen sit vaan lepäilin, enkä menny treeneihin.
Tänään aamulla tein pilatesta ja poljin kouluun. nyt on 4h kasvihuone tekniikka luento menossa... se on aika puuduttavaa... mut tentti on pian ja pakko niistäkin venttiiljutuista tajuta jotain.
Viel on hallituksen kokous ja sit ois latobileet. Ne saattaa kyl jäädä väliin ku noitten lihasrentouttajalääkkeitten kaa ei välttämättä sovi hyvin alkoholi... ilmakin on niin kylmä ja sateinen. Hauskaa siel on joka vuos ollu.
No pian on vappu ja sit pääsee hilluun haalareissa :) En kyl sinne reiveihin ne päällä mee.. kyl sillon pitää saada mun PVC hame päälle :)
Viikonloppu tulee toivottavasti oleen rauhallinen. Koulujuttuja pitäs saada tehtyy... sit ois vaik mitä juttuja mitä pitäs ostaa... ainakin pyörään viel vaijerilukko. Pitää varmaan tehä vähän laskelmia.....
Nojoo.. kattoo sit maanantaina jos en oo narun jatkeena sillon :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.