IRC-Galleria

Strigoir

Strigoir

:: Nti Apatia ja ripaus valtaa ::

Selaa blogimerkintöjä

Aattelin ...Perjantai 15.05.2009 10:54

(SIIS IHAN AATTELIN, WOOOT :O SÄIKÄHIN ITTEKKI !)

ee vaa. tosa tuumailin, että meikä jannailee aikalailla kaikisa menneisä 'pikkujutuisa', no, joisaki isomisaki.. nii nii nii. Nottako ei niistole mittää hyötyä. Ne vaa jarruttelee (hyväksiki välillä..) ja estää näkemästä eteempäin (huono juttu) .. Kerran jos toisenkin olen kuullut -- ''Siirrät liikaa tapahtumista tavaroihin ja muuta''.. no se onkin totta, mutten oiken voi sille mitään. Siis sillee.. esim ko toi yks meni toheltaa ooppelin kanssa nii nyt musta tuntuu etten halua nähä koko autoa enää ikinä. Ei siit sen enempää sit, keh keh. Kuulostaa vammaselta joo, tiiän, mutta se on jonkisorttinen pakoilu (?) asioita, ko sit ku ne pahat /ikävät/ vähempi kivat jutut ja muistot vois 'siirtää' niihi staffeihi nii ne vois sit vaa poistaa elämästää heittämäl roskii/ pois ym. (no ok, toi autojuttu oli huono esimerkki mut silti, heh.. en silti aatellu ajjaa sitä mihkää louhoksee pystyy, vaikka sitä hiukan nyt karsastanki. Ohan mulla aina audi tai masa...)
Vähä perseestä sillee, et muistelee jotain jeesuksen aikasta, ikävää, juttua (vaikka esim iha viime viikkostaki tai sit vuoje takaa tms) .. sitä vaa jannaa siinä vaikka siit tulis kui paha olo. Vitun outoa, luulis et just siin vaihees lopettas mut ei .. En mä toki aina tee nii. Joskus jopa onnistun unohtamaan. Vaude ..
Viimeaikoina on tapahtunut niin vitusti, jutut on muuttunu vittu sekunneissa (/tuntuu siltä..) ja mie en ihan oo kereny mukkaa kaikkii niihi muutoksii. Kai mää ny si elän sitä vaihetta, ko muuntuminen yms on viellä käynnisä. Ehkä mie yritän vasta tajuu näitä kaikkii juttuja. Onhan tässä kieltämättä palasia purtavaksi, vielä pitkäksikki aikaa. Mut emmä ois uskonu että täsä saatanan rojektisa näin kaua mennee puskee läpi päästä. Se ei edesauta mittää että jokku jutteloo tai kyselee niistä jatkuvasti, ihan uteliaisuuttaan. Siis, silloinkin, kun on kerrottu jo jonkinlainen syy yms.
Ahh. Kylläpä on kivvaa avvautua. Hehkutella kummallisia olotiloja !
Pitäs vaa yrittää jatkaa siinä, niissä, hyvissä hetkissä, misä joskus oli. Ko ne entiset jutut, vanahat haavat, neku meni jo. Ketä ny vanahoja juttuja muistelee ? No, jokku ehkä, mut tästä lukien, mie en kuulu ennää niihi. Elämä on liian lyhyt entisten juttujen ja muije sellaste jahkkailluun.
Pitäs vaan tajjuu oikeesti, että nyt kuletaan etteenpäin. Turha paino pois ja etiäppäe ..

Toivottavasti sielläki paistaa aurinko nii nätisti ko täällä.
Hyvää päivän jatkumoa .. \o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.