IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Ihan pistää vihaksi! :SSunnuntai 06.09.2009 07:55

Mikä helvetti on ihmisissä vikana nykyään??
Tässä on nyt tullu oltua iisillä linjalla viimeaikoina.. 2kk about jo alkoholisoitumatta eli ilman humalaa. Vaihteeksi olin taas iltaa viettämässä Tampereen yössä light cola -juomien voimalla. Suuntanani oli vaihteeksi Onnela jossa ihan mukavasti olikin meininkiä. Iloinen ilmapiiri ja ihmiset tanssivat ja ilta vaikutti lupaavalta.
Sitten jotain tapahtuu.. lasi lentää pääni vierestä lattiaan hajoten komeassa kaaressa jostain takaani.. hyvä ettei osunut minua päähän. Käännyin katsomaan taakseni, että mikä mahtoi olla homman nimi. "Ei helvetti" oli ensimmäinen ajatukseni.. joku kundi veti juuri nyrkillä kumoon jonkun toisen ja hyppäsi päälle puolipolvilleen ja jatkoi nyrkein takomistaan tätä maassa makaavaa reppanaa joka ei voinut kuin epätoivoisesti yrittää käsillään suojella päätään siltä moukaroinnilta. Ihmiset vain katselivat vieressä ja huusivat.. tytöt hysteeristä "lopeta" -kiljuntaa ja jätkät ihmetteli monttu auki.
Enempiä ajattelematta limuni jäi siihen ja silmäräpäyksessä vedin jo sen kundin seinää vasten siitä hakkaamasta. Kaikki tapahtui niin äkkiä.. se kundi alko tönään mua sivuun ja koitti uudestaan käydä sen urinsa kimppuun.. jälleen menin eteen. Jotkut tytöt siinä sitten alkoi kiskoa sitä kundia sivuun siitä ja viedä pois uhrin läheltä.. jotain ne taisi jostakusta "Mikosta" puhua jos en diskojytkeeltä väärin kuullut. TÄSSÄ KOHTAA TEIN TOTAALISEN MOSAVIRHEEN JOTA KADUN!!! Päästin ne menemään siitä sivuun ja totesin että järkkäreitä alkoi juosta tilannepaikallepäin.. Siirryin siis tarkistamaan uhrin tilaa ja totesin ensimmäisenä tämän vuotavan tehokkaasti verta. Huusin ensimmäiselle paikalle tulevalle järkkärille, että verta tulee paljon ja tarvitaan ensiapupakkia. Kun sitten nostin huomioni uhrista katsoakseni missä menee tämä pahoinpitelijä.. JOKA OLI LIVENNYT PAIKALTA!
Hetkeä myöhemmin selvisi myös se, että tämä poikamaisella vaatetuksella ja hiustyylillä varustautunut uhri olikin NAINEN tai siis korjaan TYTTÖ!! hento pieni nuori tyttö..
Siis mitä helvettiä?! Kuka mies on niin säälittävä, että niin raivolla hakkaa yökerhossa TUNTEMATTOMAN TYTÖN ambulanssi kuntoon? Jos olisin vain tajunnut jo pahoinpitelyä lopettaessani kyseessä olevan tyttö, olisin kastroinut sen mulkun siihen paikkaan ja "vahingossa" vetänyt lukko-otteen yli ja telonu vähän sitä paskiaista. EMÄMOKA MULTA! EI TUU TOISTUUN! x/

Jos ikinä näen kenenkään jatkossa telovan ketään niin en päästä kyllä sekunniksikaan enään silmistäni ennenkuin se kaveri on niputettu ja poliisin hoivassa.

Ja miehet ja pojat.. NAISIA EI JUMALAUTA LYÖDÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.