IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Memory RemainsSunnuntai 25.01.2009 00:34

Tänään olin hautaamassa kummitätiäni. Hän oli suuri kannustaja ja tuki harrastuksiani, tavoitteitani ja unelmiani tavoitellessani. Pitkä vuosia kestänyt kipu ja kärsimys on nyt onneksi ohi.. mutta nyt on meidän muiden vuoro kantaa ikävää.

Maximus vitutusSunnuntai 11.01.2009 01:04

Jos asiat voi mennä pieleen juuri niin paljon kuin voi mennä niin nyt menee näemmä.. Juuri kun on sanomassa itselleen ettei enää huonommin vois mennä niin eiköhän kohta ilmene jotain uutta paskaa vielä edellisten päälle.

Kohta alkaa tuntua, että BB oli suurin virheeni ikinä. Sen jälkeen mikään ei ole mennyt hyvin..
Tällä hetkellä minulla ei ole töitä, ei rahaa, ei rakkautta eikä toivoa paremmasta elämästä. Parin kuukauden vuokrat rästissä, lainat painaa niskaan ja jouduin pistään toimaantulohakemuksen sossuun vireille.. jeah.. hienosti menee.
Ala jolle minulla on koulutus, ei ole töitä tarjolla ja jostain syystä en osaa saada/löytää alani töitä, koulunpenkkiin jatkokoulutukseen ei juuri innosta astua kiitos Kelan ja Suomalaisen hyvinvointivaltion opiskelijatalouspiiskan. Raksalta on tullut sanomaa, että töitä olisi tarjolla, onhan mulla sentään 3-vuoden työkokemus raksalta, muttei koulutusta! :D Ravintola -alalla ei minun hirveästi parin koe illan jälkeen ole enään tulevaisuutta hetkeen kun ei voi tehdä töitään rauhassa bb-faneilta/kyselijöiltä.
BigBotherin isäntäyritys Metronome ja Sub-TV tai edes Maikkari ei ole osoittanut mitään kiinnostusta minuun ja kykyihini.. surullista. Kai tarttis olla homoseksuaali tai muuten sekasin, että niitä kiinnostaisi. (no offence niko ja ade). Minulla oli tulevaisuus ja ura nousujohteessa. Olin valmis tuote joka tarvitsi vain näkyvyyttä, luulin BB:n antavan sitä mitä tarvitsin mutta en osannut odottaa, että BB manipuloi sitä kuvaa ihmisestä niin paskaan suuntaan kun mitä se minusta antoi ulos, ja näin tuote on nyt toistaiseksi pilalla.
Eli toisinsanoen BB ottaa rahat irti asukkaista ja kun oot ovesta ulos niin sulle annetaan rahaa sen verta käteen, että sillä maksaa melkein vuokran ja sit oot omillas. Kiitti vatusti.
Mihin se johti? siihen, että nyt asukkaita leimaa otsassa BB ja kukaan ei halua sua töihin koska yritykset pelkäävät sitä BB-leimaa. Oma firma ei tuota kun ei ole alkupääomaa millä markkinoida ja palkata työntekijöitä ja vuokrata toimitilaa jne.. eli kohta pakko laittaa oma firma pakettiin ja siirtyä työttömyyskortistoon ja muuttaa Hämeensillan alle asumaan.
Ja sitten tulee vielä iki ihanat bb-fanit jotka luulevat tuntevansa sut tv:n katselemisen perusteella ja toiset haukkuvat homoksi ja toiset homovihaajaksi ja kolmannet vaan soittaa suutaan et olen paha ihminen.. eivätkä osaa edes perustella sitten kuitenkaan väitteitään. BB-ASUKASKIN ON VAIN IHMINEN!

Niiin paljon kuin rakastankin Tamperetta, mutta nyt olen tullut siihen pisteeseen, että olen valmis muuttamaan Helsinkiin jos sieltä löytyy töitä paremmin kuin Tampereelta. Huh..
Ja tiedoksi mallitoimistoillekin, olen nyt tästä hetkestä alkaen vapaata riistaa freelance mallina / -juontajana / -pr hemmona.

Keep on Rockin'!

- Johnny -

Gladiators.cc Opening Soon!!Torstai 04.12.2008 17:19

http://www.gladiators.cc/

Aukeaa tämän kuun aikana, on myös viimeisin työprojektini.

Laivakahakkaan muutama sananen...Perjantai 28.11.2008 17:31

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/televisio.shtml/755964?big_brother

Kyse oli siis laivaristeilystä viimeviikolla (vk47) ja perjantai aamu. En todellakaan ollut nukkunut sekuntiakaan kahteen yöhön ja väsytti niin perkeleesti. Olin ehkä laskuhumalassa vielä vaikkakin viimeisestä nauttimastani alkoholijuomasta oli jo useita tunteja aikaa.
Istuimme aamupala pöydässä Hennan, Minnan ja tämän jonkun ilmeisesti Nico nimisen hepun kanssa.
Nico oli aivan selvästi hinttari mutta mitä sillä väliä, paitti että kyseinen hemmo oli todella rasittava eikä tehnyt mitään muuta kuin aukoi päätään kaikille ja kokoajan koko risteilyn ajan.
Anywho.. istuimma aamupalaa syömässä ja tuo rääväsuu vain laukoi heterovastaista mautonta vitsailuaan jatkuvalla syötöllä.. koitin pysyä hiljaa ja ignoorata kaiken ja keskittyä aamupalaani.
Jossain kohtaa kuitenkin heterouteni alkoi kokea pieniä mutta kasvavia loukkaantumisen merkkejä kun kyseeseen tuli aihe homoseksuaalien paremmuus heteroihin nähden.. ja rupesin sitten varoittavasti jo pistämään varoituksia ilmoille että kannattais tukkia se turpa.
Itselläni ei ole mitään homoja vastaan (legendaarinen lause: mitä enemmän homomiehiä, sitä enemmän vapaata naisriistaa mulle) Mutta sitten eräs vastakommenttini sai tämän Nicon hyökkäämään päänaukomisellaan suoraan minua vastaan ja mulla keitti kiinni. Nousin ylös tuolistani ja menin tän pikkupiipertäjän viereen ja sanoin että anti kattoo että oli viimenen kerta kun aukoo naamaansa mun heterouttani vastaan, läpsäisin kaksi kertaa avokämmenellä tätä molemmille pään sivuille (kerta per päänsivu ja noin 2cm korvien yläpuolelle), tarrasin Nicoa kurkusta kiinni ja tonäisin siitä kumoon tuoleineen.
Tämän jälkeen istuin takaisin ruokapöytään jotta olisin jatkanut aamupalaani, mutta Minna ja Henna alkoivat viskoa minua ruoillaan (kuinka naurettavaa) joten totesin että taisi minun aamupalani jäädä siihen joten lähdin sitten aamupalalta pois vittuuntuneena mutta ylpeänä siitä, että tulin jälleen puolustaneeksi tätä vähemmistöä jota Heteroseksuaaleiksi kutsutaan.

Mitä Nicon oikeushaasteisiin tulee niin eihän edes Minnan, Hennan ja Nicon omat tarinat pidä yhtä.. kuka sanoo että hakkasin vasta maassa maannutta nicoa kuka sanoo että löin nyrkillä jne :D Ja toisekseen, Nico itse provosoi koko tilanteen siihen pisteeseen mihin se päätyi. Miksi aukoa päätään jos ei sillä koita hakea erikeen turpiinsa? Nico sai mitä haki. Kuulemma ei vielä ottanut opikseen vaan oli mennyt jonkun random hepun rillit vääntään vinoon viel myöhemmin samana päivänä ja saanut siltä melkein kunnolla pataansa, mutta oli onnekseen saanut BB-Hennan pelastamaan itsensä miltei varmalta kuolemalta.
Enkä tietenkään halua muistuttaa mutta jos mä olisin lyönyt nyrkilläni sitä Nicoa niin jälki olisi ollut paljon rumempaa (nimimerkillä 8-vuotta taistelulajeja harrastaneena)
Kiitos ja kuulumisiin

PS. JOHAN VOITTOON!! Muistakaa äänestää!

Yliopisto TVKeskiviikko 26.11.2008 08:59

Mikä julkisuudessa kiehtoo?
Yliopisto-TV:n makasiinin studiossa keskustelemassa ex-BB-julkkis Risto Kuoppala ja mediatutkija Mikko Hautakangas. Keskustelua vetävät toimittaja Pauliina Toivanen ja Anna-Kaisa Niinikoski. Juontajana Mira Hyttinen.

http://yliopistotelevisio.uta.fi/stream/julkisuusmakasiini.html

Yliopisto-TV:n makasiini keskittyy tällä kertaa julkisuuteen. Tutkimusten mukaan joka toinen nuori haluaa julkkikseksi. Onko julkkis nuorison uusi toiveammatti? Riittääkö pelkkä julkkiksen status nuorille? Mikä julkisuudessaa kiehtoo? Aiheesta makasiinin studiossa keskustelemassa tosi-tv-ohjelma Big Brothersissa vieraillut Risto Kuoppala ja tutkija Mikko Hautakangas. Keskustelun välillä käydään koulussa ja kuullaan mitä mieltä lukiolaiset ja opettaja ovat julkisuudesta.
Makasiinin ovat koonneet TVII kurssin opiskelijat, jotka muodostavat samalla Yliopisto-TV:n toimituksen. Ensi viikolla kanavalla nähdään TVI kurssin uutistuotantoa. Kahden viikon kuluttua nähtävä seuraava makasiini käsittelee kuluttajaliikkeitä.

12.11.2008

Asennetta.fiTiistai 25.11.2008 01:44

http://www.huumetietobussi.fi/pdf/20084/4.%20Asennetta-palsta.pdf

Käykäähän lukemassa :) Ja tutustukaa ja tilatkaa lehti muutenkin! Hyvällä asialla liikeellä <3

Huhhhuh..Sunnuntai 23.11.2008 21:25

http://www.stara.fi/2008/11/23/matti-nykanen-juhli-ymparipaissaan-bb-asukkaiden-kanssa/

Pesen käteni tästä sopasta. Itse olin töissä tuolla tapahtumassa ja pysyttelin poissa vip tiloista koska ei jaksa moista kännisekoilua kuunnella.
Aika kaivaa protskut esille kaapin perältä, tehdä kunnon shoppaus reissu UFS liikkeeseen sisältäen rasvanpolttajat ja muut herkut. Salikortti kovaan kulutukseen ja tavotteet korkealle.
Ihan hävettää katsoa peiliin kun on päässyt rupsahtaan sitten viimekevään. Tällä kertaa toivottavasti ei tule mitään esteitä kunnon aktiiviselle treenaamiselle. Ehkä kun oon 30 niin näytän jo miehen kokoselta :D haha
Suosittelen kaikille muillekin! Hankkikaa salikortti jos ette vielä omista ja pistäkää se kovaan käyttöön. Urheilu tekee hyvää!

Kuntavaalit 2008Maanantai 27.10.2008 03:12

Vaalit on nyt käyty ja on jälkipuinnin aika.

Oma saldoni oli 55 ääntä joka oli lievä pettymys. Kovin tavoitteeni olisi ollut saada yli sata ääntä.
Kiitän ja kumarran kuitenkin heitä jotka ovat vaivaantuneet äänestämään minua. Ilmeisesti nämä 54 äänestäjää ovat vaivaantuneet jopa tutkimaan minun periaatteitani, tavoitteitani ja visioitani sivustoltani tai muuten ja siten havainneet aatteideni ja ajamieni asioiden olleen todella merkityksellisiä ja hyviä.

Vaalit olivat kokonaisuudessaan melkoinen pettymys, ainoat positiiviset asiat on se, että SDP pysyi kuitenkin EDES toiseksi suurimpana puolueena. Suurimpia pettymyksiä kuitenkin oli vihreiden ja perussuomalaisten hurja nosto. En tiedä millä kummallisuudella imagollaan vihreät nostivat esim Tampereella +3,8% nousun viime vaaleista saaden 3 paikkaa lisää valtuustoon 5 098:lla äänellä ja perussuomalaisten koko maassa 4,5% kannatuksen kasvu 116 029 :llä äänellä?! Ja kysymys miksi ihmeessä vihreitä on äänestetty näin tehokkaasti.. Imago? vihreiden periaatteet ovat hukassa ja teot ovat olleet aivan päinvastaisia nähden ajatuksiin ja periaatteisiin. Vihreät ovat viimevaalien jälkeen vikisseet vain kokoomuksen jaloissa nuoleskellen heidän kenkiään. Näin käynee näidenkin vaalien jälkeen, että vihreät liittoutuvat taas kokoomuksen kanssa ja porvarien epäekologiset strategiat jylisevät. Joukkoliikennettä leikataan, terveydenhuoltomaksut kasvavat, omakotitaloja rakennetaan sinne tänne.. ja ilmastonmuutos syvenee entisestään. Näiden vaalien vihrein puolue oli SDP ja sitä ei voi kukaan kieltää. Perussuomalaiset eivät ole luvanneet mitään hyvää mutta ilmeisesti heilläkin vain imago on tehnyt tehtäväänsä kun he ovat vain koittaneet haukkua muita puolueita lyttyyn kuitenkaan itse mitään paremmin tekemättä.
SDP:n kannatus heikkeni koko maassa 2,9% 34 868:n äänen menetyksellä. Median hypettäminen SDP:n tuloksen heikkenemisestä gallupeissa ajoi varmasti paljon SDP:n tulosta alas.. muita syitä lienee kansalaisten usko kaikkeen mitä vihreät ja kokoomus sanovat vaikka tosiasia on edelleen että kyseiset puolueet ovat viimevaaleissa luvanneet paljon ja tehneet päinvastoin.
Turha enään tulla jatkossa valittamaan jos ei ole varaa terveydenhuoltoon, mielenterveys ongelmat pahenevat ja paha olo kasvaa jne jne.. SDP on pyrkinyt parantamaan oltavia, mutta nukkuva kansa ei taaskaan tajua kuka on susi ja kuka paimen.