IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Laivakahakkaan muutama sananen...Perjantai 28.11.2008 17:31

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/televisio.shtml/755964?big_brother

Kyse oli siis laivaristeilystä viimeviikolla (vk47) ja perjantai aamu. En todellakaan ollut nukkunut sekuntiakaan kahteen yöhön ja väsytti niin perkeleesti. Olin ehkä laskuhumalassa vielä vaikkakin viimeisestä nauttimastani alkoholijuomasta oli jo useita tunteja aikaa.
Istuimme aamupala pöydässä Hennan, Minnan ja tämän jonkun ilmeisesti Nico nimisen hepun kanssa.
Nico oli aivan selvästi hinttari mutta mitä sillä väliä, paitti että kyseinen hemmo oli todella rasittava eikä tehnyt mitään muuta kuin aukoi päätään kaikille ja kokoajan koko risteilyn ajan.
Anywho.. istuimma aamupalaa syömässä ja tuo rääväsuu vain laukoi heterovastaista mautonta vitsailuaan jatkuvalla syötöllä.. koitin pysyä hiljaa ja ignoorata kaiken ja keskittyä aamupalaani.
Jossain kohtaa kuitenkin heterouteni alkoi kokea pieniä mutta kasvavia loukkaantumisen merkkejä kun kyseeseen tuli aihe homoseksuaalien paremmuus heteroihin nähden.. ja rupesin sitten varoittavasti jo pistämään varoituksia ilmoille että kannattais tukkia se turpa.
Itselläni ei ole mitään homoja vastaan (legendaarinen lause: mitä enemmän homomiehiä, sitä enemmän vapaata naisriistaa mulle) Mutta sitten eräs vastakommenttini sai tämän Nicon hyökkäämään päänaukomisellaan suoraan minua vastaan ja mulla keitti kiinni. Nousin ylös tuolistani ja menin tän pikkupiipertäjän viereen ja sanoin että anti kattoo että oli viimenen kerta kun aukoo naamaansa mun heterouttani vastaan, läpsäisin kaksi kertaa avokämmenellä tätä molemmille pään sivuille (kerta per päänsivu ja noin 2cm korvien yläpuolelle), tarrasin Nicoa kurkusta kiinni ja tonäisin siitä kumoon tuoleineen.
Tämän jälkeen istuin takaisin ruokapöytään jotta olisin jatkanut aamupalaani, mutta Minna ja Henna alkoivat viskoa minua ruoillaan (kuinka naurettavaa) joten totesin että taisi minun aamupalani jäädä siihen joten lähdin sitten aamupalalta pois vittuuntuneena mutta ylpeänä siitä, että tulin jälleen puolustaneeksi tätä vähemmistöä jota Heteroseksuaaleiksi kutsutaan.

Mitä Nicon oikeushaasteisiin tulee niin eihän edes Minnan, Hennan ja Nicon omat tarinat pidä yhtä.. kuka sanoo että hakkasin vasta maassa maannutta nicoa kuka sanoo että löin nyrkillä jne :D Ja toisekseen, Nico itse provosoi koko tilanteen siihen pisteeseen mihin se päätyi. Miksi aukoa päätään jos ei sillä koita hakea erikeen turpiinsa? Nico sai mitä haki. Kuulemma ei vielä ottanut opikseen vaan oli mennyt jonkun random hepun rillit vääntään vinoon viel myöhemmin samana päivänä ja saanut siltä melkein kunnolla pataansa, mutta oli onnekseen saanut BB-Hennan pelastamaan itsensä miltei varmalta kuolemalta.
Enkä tietenkään halua muistuttaa mutta jos mä olisin lyönyt nyrkilläni sitä Nicoa niin jälki olisi ollut paljon rumempaa (nimimerkillä 8-vuotta taistelulajeja harrastaneena)
Kiitos ja kuulumisiin

PS. JOHAN VOITTOON!! Muistakaa äänestää!

Yliopisto TVKeskiviikko 26.11.2008 08:59

Mikä julkisuudessa kiehtoo?
Yliopisto-TV:n makasiinin studiossa keskustelemassa ex-BB-julkkis Risto Kuoppala ja mediatutkija Mikko Hautakangas. Keskustelua vetävät toimittaja Pauliina Toivanen ja Anna-Kaisa Niinikoski. Juontajana Mira Hyttinen.

http://yliopistotelevisio.uta.fi/stream/julkisuusmakasiini.html

Yliopisto-TV:n makasiini keskittyy tällä kertaa julkisuuteen. Tutkimusten mukaan joka toinen nuori haluaa julkkikseksi. Onko julkkis nuorison uusi toiveammatti? Riittääkö pelkkä julkkiksen status nuorille? Mikä julkisuudessaa kiehtoo? Aiheesta makasiinin studiossa keskustelemassa tosi-tv-ohjelma Big Brothersissa vieraillut Risto Kuoppala ja tutkija Mikko Hautakangas. Keskustelun välillä käydään koulussa ja kuullaan mitä mieltä lukiolaiset ja opettaja ovat julkisuudesta.
Makasiinin ovat koonneet TVII kurssin opiskelijat, jotka muodostavat samalla Yliopisto-TV:n toimituksen. Ensi viikolla kanavalla nähdään TVI kurssin uutistuotantoa. Kahden viikon kuluttua nähtävä seuraava makasiini käsittelee kuluttajaliikkeitä.

12.11.2008

Asennetta.fiTiistai 25.11.2008 01:44

http://www.huumetietobussi.fi/pdf/20084/4.%20Asennetta-palsta.pdf

Käykäähän lukemassa :) Ja tutustukaa ja tilatkaa lehti muutenkin! Hyvällä asialla liikeellä <3

Huhhhuh..Sunnuntai 23.11.2008 21:25

http://www.stara.fi/2008/11/23/matti-nykanen-juhli-ymparipaissaan-bb-asukkaiden-kanssa/

Pesen käteni tästä sopasta. Itse olin töissä tuolla tapahtumassa ja pysyttelin poissa vip tiloista koska ei jaksa moista kännisekoilua kuunnella.
Aika kaivaa protskut esille kaapin perältä, tehdä kunnon shoppaus reissu UFS liikkeeseen sisältäen rasvanpolttajat ja muut herkut. Salikortti kovaan kulutukseen ja tavotteet korkealle.
Ihan hävettää katsoa peiliin kun on päässyt rupsahtaan sitten viimekevään. Tällä kertaa toivottavasti ei tule mitään esteitä kunnon aktiiviselle treenaamiselle. Ehkä kun oon 30 niin näytän jo miehen kokoselta :D haha
Suosittelen kaikille muillekin! Hankkikaa salikortti jos ette vielä omista ja pistäkää se kovaan käyttöön. Urheilu tekee hyvää!

Kuntavaalit 2008Maanantai 27.10.2008 03:12

Vaalit on nyt käyty ja on jälkipuinnin aika.

Oma saldoni oli 55 ääntä joka oli lievä pettymys. Kovin tavoitteeni olisi ollut saada yli sata ääntä.
Kiitän ja kumarran kuitenkin heitä jotka ovat vaivaantuneet äänestämään minua. Ilmeisesti nämä 54 äänestäjää ovat vaivaantuneet jopa tutkimaan minun periaatteitani, tavoitteitani ja visioitani sivustoltani tai muuten ja siten havainneet aatteideni ja ajamieni asioiden olleen todella merkityksellisiä ja hyviä.

Vaalit olivat kokonaisuudessaan melkoinen pettymys, ainoat positiiviset asiat on se, että SDP pysyi kuitenkin EDES toiseksi suurimpana puolueena. Suurimpia pettymyksiä kuitenkin oli vihreiden ja perussuomalaisten hurja nosto. En tiedä millä kummallisuudella imagollaan vihreät nostivat esim Tampereella +3,8% nousun viime vaaleista saaden 3 paikkaa lisää valtuustoon 5 098:lla äänellä ja perussuomalaisten koko maassa 4,5% kannatuksen kasvu 116 029 :llä äänellä?! Ja kysymys miksi ihmeessä vihreitä on äänestetty näin tehokkaasti.. Imago? vihreiden periaatteet ovat hukassa ja teot ovat olleet aivan päinvastaisia nähden ajatuksiin ja periaatteisiin. Vihreät ovat viimevaalien jälkeen vikisseet vain kokoomuksen jaloissa nuoleskellen heidän kenkiään. Näin käynee näidenkin vaalien jälkeen, että vihreät liittoutuvat taas kokoomuksen kanssa ja porvarien epäekologiset strategiat jylisevät. Joukkoliikennettä leikataan, terveydenhuoltomaksut kasvavat, omakotitaloja rakennetaan sinne tänne.. ja ilmastonmuutos syvenee entisestään. Näiden vaalien vihrein puolue oli SDP ja sitä ei voi kukaan kieltää. Perussuomalaiset eivät ole luvanneet mitään hyvää mutta ilmeisesti heilläkin vain imago on tehnyt tehtäväänsä kun he ovat vain koittaneet haukkua muita puolueita lyttyyn kuitenkaan itse mitään paremmin tekemättä.
SDP:n kannatus heikkeni koko maassa 2,9% 34 868:n äänen menetyksellä. Median hypettäminen SDP:n tuloksen heikkenemisestä gallupeissa ajoi varmasti paljon SDP:n tulosta alas.. muita syitä lienee kansalaisten usko kaikkeen mitä vihreät ja kokoomus sanovat vaikka tosiasia on edelleen että kyseiset puolueet ovat viimevaaleissa luvanneet paljon ja tehneet päinvastoin.
Turha enään tulla jatkossa valittamaan jos ei ole varaa terveydenhuoltoon, mielenterveys ongelmat pahenevat ja paha olo kasvaa jne jne.. SDP on pyrkinyt parantamaan oltavia, mutta nukkuva kansa ei taaskaan tajua kuka on susi ja kuka paimen.

R. Kuoppala – Asekuvat kohuTiistai 30.09.2008 20:15

Julkisuudessa tänä aamuna (30.9.) kohuksi asti nousseet kuvani minusta aseiden kanssa ovat taidetta eikä mitenkään ihmisvihaan tai muuhunkaan psykoosiin viittaavaa uhkailua.

Erikoisen suurta kohua herätettyään en voinut olla nyt oikaisemasta asiaa ja kertomatta asian taustoja ja totuutta.
Taustalla on nuoruuden harrastuuksiini kuulunut ”softaaminen” (AirSoft fighting) jossa siis kuula aseilla soditaan toisia vastaan. Kuulat ovat n. 0,8g painavia pieniä muovisia palloja joita ase ampuu keskimäärin n.80km/h lähtönopeudella. Ihmistä tallaisella aseella tuskin saa tapettua ja kun puhutaan harrastuksesta jossa pelisäännöt on selvät ja käytetään silmäsuojaimia ja muitakin suojia pienempienkin vahinkojen välttämiseksi.
Elämme nykypäivän mahdollisuuksia täynnä olevassa maailmassa jossa media on läsnä joka elämämme hetkessä. Itselläni on aina ollut haaveena jonain päivänä näyttelijän ura, ja etenkin jonkin asteinen action –tähteys olisi se kaikkein hienoin saavutus. Olen tehnyt esiintyvänä ihmisenä viihteen parissa töitä nyt noin viiden vuoden ajan ja siihen uraan mahtuu mallintöitä, vapaapainia, näyttelemistä, juontamista jne. Eräänä mallikuva reissullani sitten kuvaajan kanssa saatiin ajatus ottaa semmoisia Matrix henkisiä action kuvia kun kerta satuin omistamaan pari kuula-asetta jotka näyttävät aivan aidoilta. Otimme nämä kuvat joskus jo noin kolme neljä vuotta sitten ja niistä tuli hienoja kuvia. Kyse on siis täysin taiteesta ja tilanne kuvista. Jatkossa sitten eri kuvaajien kanssa on jatkettu ottamalla eri tyyppisiä kuvia joissa aseet ovat olleet mukana kuvissa, koska niillä voidaan luoda tiettyä action asennetta ja erilaisia teemoja.
Kuvat eivät koskaan aiheuttaneet pahennusta eikä pelkoa kenessäkään edes vielä Jokelan surmien jälkeen, ei itsellänikään tullut mieleenkään rinnastaa taiteellisia hienoja kuviani mitenkään koulusurmiin. Teimme jopa koulussa action videopätkiä opintoharjoitteina eikä kenelläkään vieläkään ollut asiaan mitään vastaan vaan kaikki sanoi, että ompas hienoa matskua.
Vasta nytten kun Kauhajoella toistui Jokelan kaltainen ilmiö, nousi tämä kohu asekuvista ja asevideoista internetissä, puututtiin turhankin tiukasti suomessa asekuvien ja asevideoiden julkaisemiseen. On hyvä, että nyt on viimeistään herätty tarkkailemaan asekuvien ja asevidoiden julkaisemista internetissä, mutta olisi kuitenkin tärkeää ihmisten pitää se järkikin kädessä ja erottaa oikeat uhat taiteesta ja viihteestä.
Tänään iltapäivällä kun tarkastin aiheeseen liittyvän erääseen internetin mediaan antamani haastattelun, artikkelini vieressä pyöri tulevan Bond elokuvan flash mainos jossa Daniel Craig pitää isoa ilmeisesti rynnäkkökivääriä toisessa kädessään ilmaan osoitettuna. Tämä herätti mielessäni kummastusta siitä, että keillä julkisuuden henkilöillä on oikeus pitää asetta julki kädessään kuvissa ja keillä ei? Mitä eroa sillä on, että minulla oli ase kuvissa kädessä verrattuna siihen Danieliin? Kummassakaan tapauksessa tilanteeseen ei liity uhkailua ketään kohtaan vaan on täysin viihdepohjaista näyteltyä tilannetta. Pitäisikö nyt sitten kieltää kaikista medioista kaikki kuvat joissa joku näyttelijä pitää asetta kädessään? Ehkä maistan aika paljon liioittelun makua nyt ilmassa.
Itse en ole ampunut oikealla aseella muualla kuin armeijassa, aseet ovat mielestäni hienoja, mutta koska en koe mitään hinkua päästä ampumaan oikeilla aseilla, niin hankin näitä ns. replica- aseita jotka ovat vaarattomia.
Internet on pullollaan kuvia ihmisistä aseidensa kanssa, yhdysvalloista pusketaan varmasti päivittäin videoita nettiin jossa joku äijäporukka testailee ”kodinpuolustus” arsenaaliaan jossain metsän reunalla. Haluaisinkin ihmisten rauhoittuvan pelostaan, että jokainen aseen kanssa kuvassa tai videoissa esiintyvä ihminen olisi mahdollinen seuraava joukkomurhaaja, koska näin ei ole vaan kyse on harvinaisesta tapahtumasta. Sen sijaan haluan ihmisten ryhdistäytyvän ja keskittymään tarkkailemaan niitä oikeasti potentiaalisia syrjäytyneitä tai muuten epäilyttäviä mielenkiintoja omaavia henkilöitä jotka esittelevät hankkimaansa Oikeaa asettaan videoilla ja kuvissa ja julkaisevat niitä internettiin.
Kauhajoen turma on tragedia joka aiheuttaa minussa entistä suurempaa huolestumista nykypäivän nuorison mielenterveyden tilasta ja syrjäytymisestä. Vaaliteemanani on ollutkin terveys, ja käsitteenä terveys on kohdallani laaja, sillä tarkoitan terveydellä niin kaupungin ja luonnon terveyttä kuin ihmisten fyysistä sekä henkistä terveyttä.
Olen siitä pahoillani jos jotakuta on muka oikeasti pelottanut minun julki pitämäni kuvat minusta aseiden kanssa, mutta toivottavasti nyt ymmärrätte tämän luettuanne, että kyse on taiteesta ja viihteestä, ei oikeasta uhasta.
Poistan/piilotan nyt nämä ”asekuvat” internet yhteisöistä ainakin tilapäisesti vaikka ovatkin vain viihdettä vailla tarkoitusta provosoida, uhata tai muutoin ilmaista mitään pahoja aikeita, jottei tämä turha kohu nyt aivan paisu käsistä. Katsotaan jos vaikka laittaisin jotain herttaisia söpöjä kuvia tilalle niin kaikilla maistuisi hattara suussa sen jälkeen.
Rakastan elämää enkä koskaan haluaisi kuolla. Elämä on oikeus ja minulla ei ole oikeutta sitä keneltäkään riistää.

R. Kuoppala.

Porvoon Onnela : Power PerjantaiKeskiviikko 17.09.2008 21:00

Sinne vain kaikki kynnelle kykenevät! :) Pistetäänhän kunnon bileet päälle ja juuaan ittemme kivoiksi :D

Onnela Porvoo
Mannerheiminkatu 16, Porvoo
www.ravintolaonnela.fi

Gladiators FunCard TourMaanantai 15.09.2008 03:59

Ahh.. Ei jaksa pysyä paikoillaan. Tourille vaan samantein mukaan :P

http://www.darkside.fi/pages/galleria_g.htm

Keikat joilla olen itse mukana:

La 27.9 Vantaa - Night
Ke 8.10 Salo - Night
Pe 10.10 Joensuu - Night
Pe 17.10.Vaasa - Night
La 18.10. Rovaniemi - Night
Pe 24.10 Jyväskylä - Night
Pe 31.10 Kotka - BePop
La 1.11 Kouvola - Night
Pe 7.11 Tampere - Ilves Bar&Night