IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Tampereelta VantaalleKeskiviikko 30.09.2009 20:50

Näin se vain tuli äkkiä vaikka koittanut muka valmistautua koko tapahtumaan viimeisen vuoden verran.. Sain duunin pk-seudulta, tarkemmin sanottuna Vantaalta Tikkurilasta. Aloitan ensviikolla siellä Finnbody kuntoklubilla jäsenmyyjänä. Joten tervetuloa vain sinne jäseneksi kuntoilemaan itsesi tiukkaan sheippiin :)
Tavoitteena kouluttautua ja laajentaa siellä myös omaohjaajaksi, personal traineriksi, ryhmäliikunta ohjaajaksi jne! :) Nyt vaan tarttee saada asunto niin pian kuin mahdollista sieltä!! :S Eli tässä ihan lähitulevaisuudessa olen sitten stadilainen/vantaalainen :D haha..
Ikävähän tänne Tampereelle tulee olemaan :/
Suomen Europe Fashion ja Johnny McMetal (R.I.P.A. Corporation) pistävät taas Tampereen edustavimman miehen kruunun jakoon!

Nyt etsitäänkin siis kunnianhimoisia uroita kisaamaan kyseisestä kruunusta.
Oletko se kenties sinä? Tarkisetaanpas..
- Olet 18-30 -vuotias
- Olet yli 170cm pitkä
- Asut pirkanmaalla
- Sinulla riittä rohkeutta ja positiivista asennetta sekä riittävästi itsevarmuutta

Osallistuminen on helppoa kuin veden juominen.
Lähetät vain sähköpostilla yhteystietosi, perustiedot (nimi, ikä (synt.aika), pituus, ammattisi) ja liitä mukaan kuvasi osoitteeseen: mrtampere@ripacorp.com

- Johnny


Etsimme myös sponsoreita ja yhteistyökumppaneita!
Järjestäjinä: Suomen Europe Fashion ja R.I.P.A. Corporation

Ihan pistää vihaksi! :SSunnuntai 06.09.2009 07:55

Mikä helvetti on ihmisissä vikana nykyään??
Tässä on nyt tullu oltua iisillä linjalla viimeaikoina.. 2kk about jo alkoholisoitumatta eli ilman humalaa. Vaihteeksi olin taas iltaa viettämässä Tampereen yössä light cola -juomien voimalla. Suuntanani oli vaihteeksi Onnela jossa ihan mukavasti olikin meininkiä. Iloinen ilmapiiri ja ihmiset tanssivat ja ilta vaikutti lupaavalta.
Sitten jotain tapahtuu.. lasi lentää pääni vierestä lattiaan hajoten komeassa kaaressa jostain takaani.. hyvä ettei osunut minua päähän. Käännyin katsomaan taakseni, että mikä mahtoi olla homman nimi. "Ei helvetti" oli ensimmäinen ajatukseni.. joku kundi veti juuri nyrkillä kumoon jonkun toisen ja hyppäsi päälle puolipolvilleen ja jatkoi nyrkein takomistaan tätä maassa makaavaa reppanaa joka ei voinut kuin epätoivoisesti yrittää käsillään suojella päätään siltä moukaroinnilta. Ihmiset vain katselivat vieressä ja huusivat.. tytöt hysteeristä "lopeta" -kiljuntaa ja jätkät ihmetteli monttu auki.
Enempiä ajattelematta limuni jäi siihen ja silmäräpäyksessä vedin jo sen kundin seinää vasten siitä hakkaamasta. Kaikki tapahtui niin äkkiä.. se kundi alko tönään mua sivuun ja koitti uudestaan käydä sen urinsa kimppuun.. jälleen menin eteen. Jotkut tytöt siinä sitten alkoi kiskoa sitä kundia sivuun siitä ja viedä pois uhrin läheltä.. jotain ne taisi jostakusta "Mikosta" puhua jos en diskojytkeeltä väärin kuullut. TÄSSÄ KOHTAA TEIN TOTAALISEN MOSAVIRHEEN JOTA KADUN!!! Päästin ne menemään siitä sivuun ja totesin että järkkäreitä alkoi juosta tilannepaikallepäin.. Siirryin siis tarkistamaan uhrin tilaa ja totesin ensimmäisenä tämän vuotavan tehokkaasti verta. Huusin ensimmäiselle paikalle tulevalle järkkärille, että verta tulee paljon ja tarvitaan ensiapupakkia. Kun sitten nostin huomioni uhrista katsoakseni missä menee tämä pahoinpitelijä.. JOKA OLI LIVENNYT PAIKALTA!
Hetkeä myöhemmin selvisi myös se, että tämä poikamaisella vaatetuksella ja hiustyylillä varustautunut uhri olikin NAINEN tai siis korjaan TYTTÖ!! hento pieni nuori tyttö..
Siis mitä helvettiä?! Kuka mies on niin säälittävä, että niin raivolla hakkaa yökerhossa TUNTEMATTOMAN TYTÖN ambulanssi kuntoon? Jos olisin vain tajunnut jo pahoinpitelyä lopettaessani kyseessä olevan tyttö, olisin kastroinut sen mulkun siihen paikkaan ja "vahingossa" vetänyt lukko-otteen yli ja telonu vähän sitä paskiaista. EMÄMOKA MULTA! EI TUU TOISTUUN! x/

Jos ikinä näen kenenkään jatkossa telovan ketään niin en päästä kyllä sekunniksikaan enään silmistäni ennenkuin se kaveri on niputettu ja poliisin hoivassa.

Ja miehet ja pojat.. NAISIA EI JUMALAUTA LYÖDÄ!
Tällä kertaa vuorossa oli MTV3 - Viihdeuutisten haastattelu setit

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/940817?big_brother

The Entertainer is back! Usch!Torstai 06.08.2009 17:23

http://www.fightclubfinland.fi/index.php?news=66

The old dog returns to the ring to teach some lessons to new young rookie doggies!

Mit.. v#¤%ua???Maanantai 03.08.2009 01:30

En nyt tajua.. selvittäkää mulle miten on mahdollista että kaksi perättäistä kuukautta on 31 päivää pitkiä???? oonko oikeesti nyt tyhmä vai oonko vaan missannut jotain?? eikö kalenterikuukaudessa ole aina vuorotellen 30 ja 31 päivää ja poikkeuksena helmikuut joissa 28 päivää (poikkeuksina karkausvuodet)????
Valaiskaa minua?


LATER ADDING: Eli olen vain joka vuosi koko elämäni ajan ollut kiinnittämättä huomiota tähän ilmiöön.. eli olen tyhmä.. tai sitten olen jotenkin vaihtanut todellisuutta huomaamattani tai joku muu on muokannut universumia tai jotai.. ei vaan tajua..
Miks helvetissä pitää olla kaikenlaisia rutiineista poikkeavuuksia jotka sekoittaa pienen ihmisen pääkoppaa?? Ei täs oo mitään järkeä?! kaks perättäistä 31 päivästä kuukautta ja sit on joku orpo helmikuu jossa 28 päivää..?? wtf?

R.I.P. Michael Jackson :(Perjantai 26.06.2009 16:41

Olen syvästi järkyttynyt eilisen Michael Jacksonin poismenon johdosta! :(
Taisiko olla jopa ensimmäinen artisti aikoinaan jonka suurin fani olin.
Mies vaikutti todella suuresti maailman musiikkiin, oli uniikki ja edelläkävijä.
Rest In Peace.
Jouduin eilen jopa melkein painimaan lauman hevari pellejä katuun koska eivät osaa arvostaa musiikkia vaan näkevät vain miehen jolla oli vaikea elämä ja takertuvat median lauseisiin.
Tosiasia on kuitenkin se, että Michael Jackson teki fantastisen loistavaa musiikkia.

Anywho.. nyt kuuntelemaan maikkelin tuotantoa läpikotaisin -->