IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

TALVISOTA 4Tiistai 26.01.2010 20:19

Johnny McMetal kohtaa Norjan joukkuemestarin Gabriel Antonikin FCF:n Wrestling kehässä Suomi vs. Norja ottelussa!

20.2.2010. Kaivohuone, Helsinki

Mediaspottia Starassa
http://www.stara.fi/2010/01/26/bb-risto-kohtaa-wrestling-kehassa-norjan-mestarin/

Dear DiaryMaanantai 25.01.2010 20:46

Rakas päiväkirja.. tai siis mikä blogi onkaan nykyään.
Päivityksiä elämässä..

* Lopetin Gladiatorseissa ja keskityn henkilökohtaiseen viihdetuotantooni.
* Uudet saitit aukeamassa lähitulevaisuudessa osoitteeseen www.mcmetal.net
* Aloitin työt Helsingissä olut baareissa, pääasiassa sörkän kurvin William K:ssa ja sitten Vltavassa ja ehkä Amarillossakin stadissa.
* Olen vakkari pestattuna VIP-isännöimään Seiskan bileristeilyitä kerran kuussa Tallink Princess -laivalla.
* Wrestling kehässä olen ollut nyt paluustani alkaen VOITTAMATON!! UNDEFEATED!

... eli noin katsauksella, ihan hyvin menee :) Tais kannattaa tää tsadiin muutto.
Viel ko tulis kesä, sais jostain sponssikuntosalin ja tommosta perussettiä niin ois viel parempi :D

Yhteiskunta ROCKS... sou not.Lauantai 31.10.2009 14:51

Näin se on hienoa elää tässä mahtavassa yhteiskunnassa jossa kaikki niin loistavasti huolehtii toisistaan. Eli kaukana totuudesta.

Aika lyödä faktat pöytään tässä kohtaa taas viimeistään.
Alkaen 1.11.2009 minusta tulee asunnoton.. vailla postiosoitetta ja kotia. Tilanteesta tekee erikoisen se, että olen kuitenkin vakituisessa työssä käyvä ihminen. Olen huonon onnen uhri ja yhteiskunnallisen tilan epämuodostuma.
Pitkän aikaa olin työtön ja pätkätöissä vailla säännöllisiä tuloja.. siihen ajoi se, että olen kouluttautunut alalle jossa olen hyvä ja jota nautin tehdä, mutta viestintä ja kuvataide ala on käsittääkseni Suomen huonoiten työllistävä ala.. ja näin laman allahan ei ole ollut sitä vähäisintäkään toivoa koulutustani vastaavasta työstä.
Kolmisen vuotta sitten kun viimeisen kerran valmistuin koulusta, aloin baarimikon duunit noin ensihätään.. niitä tein pääasiassa viikonloppuisin aina tähän kesään asti eli kolme vuotta noin "ensihätään", hah. Kiinteistövälityskin tuli kokeiltua työnkuvana. Promo, juonto, malli, hosting jne keikat tuo mukavasti aina välillä vähän helpotusta tilanteeseen. Ei voi siis sanoa ettenkö olisi yrittänyt tehdä koulutustani vastaamattomiakin töitä tulojen saamiseksi. Eli pähkinänkuoressa, olen kouluttautunut työttömäksi. Miksi ihmeessä edes porukkaa koulutetaan tälle alalle niin paljon yli tarpeen??
Viimeisen vuoden olen joutunut juoksemaan melkein joka kuukausi sossun luukulla toivomassa rahaa vuokran maksamiseen ja elämiseen.. no 4kk jäi vuokriakin sitten maksamatta yhteensä puolessatoista vuodessa koska sossu ei antanut rahaa koska ilmeisesti tienaan liian hyvin tai jotain??? niin ja miksi en nosta työttömyysturvatukea.. siksi koska minulla on toiminimi jotta voin laskuttaa tekemistäni keikkatöistä ja mahdollisista koulutusta vastaavia taitojani käyttämällä tekemistäni tilaustöistä.
Eli kiitos sossun ja sääntöjen jotka estää mua saamasta tytöttömyysturvatukea niin olen luottotiedoton ja velkaantunut.
Noh, viimein sain työn sitten vaihteeksi myyntihommiin kuntosalille Tikkurilaan. Työt alkoi pikaisella viikon varoajalla joten tuli kiire ottaa kannat alle ja lähteä. Perus settiä tottakai vuokrasopimus piti irtisanoa edellisestä asunnosta etten joudu uuden kämpän saatuani maksamaan kahta asuntoa vuokraa. 4viikkoa olen nyt etsinyt uutta asuntoa.. tuloksetta. Töistä juossut asuntonäytöille kesken työpäivän ja selannut netin läpi ja hakemukset "kiireellisessä" pinossa vuokra-asuntoja tarjoavilla yrityksillä.
Mutta joo, huomenna musta tulee asunnoton.. nice.
Missä oli se peruskoulun oppitunti missä opetettiin miten tällaisessa tilanteessa tulisi toimia? Missä on se virasto joka huolehtii että tällaista ei pääsisi tapahtumaan? Voisiko joku hankkia mulle myrkkyruiskeen jolla voin lopettaa itseni koska olen ilmeisesti yhteiskunnan epäonnistunut tuotos, voisin maksaa siitä koko omaisuuteni eli noin 15euroa jotka mul on tililläni?

Kiitos jos jaksoit lukea tämän ja hyvää pyhäinpäivää sekä rattoisaa viikonloppua. Toivottavasti tämä herättä ihmisiä näkemään että tämä maa ei voi hyvin ja järjestelmä ei toimi.

Elämän uusi käänneTiistai 20.10.2009 21:29

Meikähän nyt tässä alottanu uuden duunin Tikkurilassa Finnbody kuntoklubilla tääl myyntineuvottelijana ja suunnitelmissa kouluttautua ohjaajaksi ja ehkä jopa traineriksi asti kun vaan jonain päivänä siihen sitten on varaa :D
Terveellisempiin elämäntapoihin ja kovaan treenaamiseen uuden innon saatuani keväällä tämä oli looginen askel ja nyt onkin hienoa kun voi työn ohessa kuntoilla ja treenata aamuin illoin :) (toivottavasti tulostaki sitten syntyisi x) )

Olisi hienoa jonain päivänä pystyä olevaan motivoiva ja inspiroiva roolimalli ihmisille, etenkin nuorisolle lähteä liikkumaan ja kuntoilemaan aktiivisesti sekä muutenkin vaihtamaan rellestämisen terveellisempiin elämäntapoihin. Pari iltaa dokaamatta kuukaudessa niin sillä rahalla kustantaa jo kunnon kuntoklubille itselleen kuukausikortin kaikilla herkuilla.

Nyt täs koittanu kämppääkin etsiä mut asuntotilanne on todella ruuhkassa täl hetkellä stadissa joten en oo viel onnistunu saamaan asuntoa.

Lisäksi tietysti mun wrestling show esiintymisiä pystyy nykyään seuraamaan kerran kuussa FCF:n Wrestling eventeissä Helsingin Gloriassa.. Nyt show taas huomenna keskiviikkona 21.10. jossa kohtaan transvestiitti Jessica Loven. Pitää vissiin näyttää vähän taas yleisölle miten homoa heitellään pitkin seiniä ;D

Tampereelta VantaalleKeskiviikko 30.09.2009 20:50

Näin se vain tuli äkkiä vaikka koittanut muka valmistautua koko tapahtumaan viimeisen vuoden verran.. Sain duunin pk-seudulta, tarkemmin sanottuna Vantaalta Tikkurilasta. Aloitan ensviikolla siellä Finnbody kuntoklubilla jäsenmyyjänä. Joten tervetuloa vain sinne jäseneksi kuntoilemaan itsesi tiukkaan sheippiin :)
Tavoitteena kouluttautua ja laajentaa siellä myös omaohjaajaksi, personal traineriksi, ryhmäliikunta ohjaajaksi jne! :) Nyt vaan tarttee saada asunto niin pian kuin mahdollista sieltä!! :S Eli tässä ihan lähitulevaisuudessa olen sitten stadilainen/vantaalainen :D haha..
Ikävähän tänne Tampereelle tulee olemaan :/
Suomen Europe Fashion ja Johnny McMetal (R.I.P.A. Corporation) pistävät taas Tampereen edustavimman miehen kruunun jakoon!

Nyt etsitäänkin siis kunnianhimoisia uroita kisaamaan kyseisestä kruunusta.
Oletko se kenties sinä? Tarkisetaanpas..
- Olet 18-30 -vuotias
- Olet yli 170cm pitkä
- Asut pirkanmaalla
- Sinulla riittä rohkeutta ja positiivista asennetta sekä riittävästi itsevarmuutta

Osallistuminen on helppoa kuin veden juominen.
Lähetät vain sähköpostilla yhteystietosi, perustiedot (nimi, ikä (synt.aika), pituus, ammattisi) ja liitä mukaan kuvasi osoitteeseen: mrtampere@ripacorp.com

- Johnny


Etsimme myös sponsoreita ja yhteistyökumppaneita!
Järjestäjinä: Suomen Europe Fashion ja R.I.P.A. Corporation

Ihan pistää vihaksi! :SSunnuntai 06.09.2009 07:55

Mikä helvetti on ihmisissä vikana nykyään??
Tässä on nyt tullu oltua iisillä linjalla viimeaikoina.. 2kk about jo alkoholisoitumatta eli ilman humalaa. Vaihteeksi olin taas iltaa viettämässä Tampereen yössä light cola -juomien voimalla. Suuntanani oli vaihteeksi Onnela jossa ihan mukavasti olikin meininkiä. Iloinen ilmapiiri ja ihmiset tanssivat ja ilta vaikutti lupaavalta.
Sitten jotain tapahtuu.. lasi lentää pääni vierestä lattiaan hajoten komeassa kaaressa jostain takaani.. hyvä ettei osunut minua päähän. Käännyin katsomaan taakseni, että mikä mahtoi olla homman nimi. "Ei helvetti" oli ensimmäinen ajatukseni.. joku kundi veti juuri nyrkillä kumoon jonkun toisen ja hyppäsi päälle puolipolvilleen ja jatkoi nyrkein takomistaan tätä maassa makaavaa reppanaa joka ei voinut kuin epätoivoisesti yrittää käsillään suojella päätään siltä moukaroinnilta. Ihmiset vain katselivat vieressä ja huusivat.. tytöt hysteeristä "lopeta" -kiljuntaa ja jätkät ihmetteli monttu auki.
Enempiä ajattelematta limuni jäi siihen ja silmäräpäyksessä vedin jo sen kundin seinää vasten siitä hakkaamasta. Kaikki tapahtui niin äkkiä.. se kundi alko tönään mua sivuun ja koitti uudestaan käydä sen urinsa kimppuun.. jälleen menin eteen. Jotkut tytöt siinä sitten alkoi kiskoa sitä kundia sivuun siitä ja viedä pois uhrin läheltä.. jotain ne taisi jostakusta "Mikosta" puhua jos en diskojytkeeltä väärin kuullut. TÄSSÄ KOHTAA TEIN TOTAALISEN MOSAVIRHEEN JOTA KADUN!!! Päästin ne menemään siitä sivuun ja totesin että järkkäreitä alkoi juosta tilannepaikallepäin.. Siirryin siis tarkistamaan uhrin tilaa ja totesin ensimmäisenä tämän vuotavan tehokkaasti verta. Huusin ensimmäiselle paikalle tulevalle järkkärille, että verta tulee paljon ja tarvitaan ensiapupakkia. Kun sitten nostin huomioni uhrista katsoakseni missä menee tämä pahoinpitelijä.. JOKA OLI LIVENNYT PAIKALTA!
Hetkeä myöhemmin selvisi myös se, että tämä poikamaisella vaatetuksella ja hiustyylillä varustautunut uhri olikin NAINEN tai siis korjaan TYTTÖ!! hento pieni nuori tyttö..
Siis mitä helvettiä?! Kuka mies on niin säälittävä, että niin raivolla hakkaa yökerhossa TUNTEMATTOMAN TYTÖN ambulanssi kuntoon? Jos olisin vain tajunnut jo pahoinpitelyä lopettaessani kyseessä olevan tyttö, olisin kastroinut sen mulkun siihen paikkaan ja "vahingossa" vetänyt lukko-otteen yli ja telonu vähän sitä paskiaista. EMÄMOKA MULTA! EI TUU TOISTUUN! x/

Jos ikinä näen kenenkään jatkossa telovan ketään niin en päästä kyllä sekunniksikaan enään silmistäni ennenkuin se kaveri on niputettu ja poliisin hoivassa.

Ja miehet ja pojat.. NAISIA EI JUMALAUTA LYÖDÄ!
Tällä kertaa vuorossa oli MTV3 - Viihdeuutisten haastattelu setit

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/940817?big_brother