IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Yhteiskunta ROCKS... sou not.Lauantai 31.10.2009 14:51

Näin se on hienoa elää tässä mahtavassa yhteiskunnassa jossa kaikki niin loistavasti huolehtii toisistaan. Eli kaukana totuudesta.

Aika lyödä faktat pöytään tässä kohtaa taas viimeistään.
Alkaen 1.11.2009 minusta tulee asunnoton.. vailla postiosoitetta ja kotia. Tilanteesta tekee erikoisen se, että olen kuitenkin vakituisessa työssä käyvä ihminen. Olen huonon onnen uhri ja yhteiskunnallisen tilan epämuodostuma.
Pitkän aikaa olin työtön ja pätkätöissä vailla säännöllisiä tuloja.. siihen ajoi se, että olen kouluttautunut alalle jossa olen hyvä ja jota nautin tehdä, mutta viestintä ja kuvataide ala on käsittääkseni Suomen huonoiten työllistävä ala.. ja näin laman allahan ei ole ollut sitä vähäisintäkään toivoa koulutustani vastaavasta työstä.
Kolmisen vuotta sitten kun viimeisen kerran valmistuin koulusta, aloin baarimikon duunit noin ensihätään.. niitä tein pääasiassa viikonloppuisin aina tähän kesään asti eli kolme vuotta noin "ensihätään", hah. Kiinteistövälityskin tuli kokeiltua työnkuvana. Promo, juonto, malli, hosting jne keikat tuo mukavasti aina välillä vähän helpotusta tilanteeseen. Ei voi siis sanoa ettenkö olisi yrittänyt tehdä koulutustani vastaamattomiakin töitä tulojen saamiseksi. Eli pähkinänkuoressa, olen kouluttautunut työttömäksi. Miksi ihmeessä edes porukkaa koulutetaan tälle alalle niin paljon yli tarpeen??
Viimeisen vuoden olen joutunut juoksemaan melkein joka kuukausi sossun luukulla toivomassa rahaa vuokran maksamiseen ja elämiseen.. no 4kk jäi vuokriakin sitten maksamatta yhteensä puolessatoista vuodessa koska sossu ei antanut rahaa koska ilmeisesti tienaan liian hyvin tai jotain??? niin ja miksi en nosta työttömyysturvatukea.. siksi koska minulla on toiminimi jotta voin laskuttaa tekemistäni keikkatöistä ja mahdollisista koulutusta vastaavia taitojani käyttämällä tekemistäni tilaustöistä.
Eli kiitos sossun ja sääntöjen jotka estää mua saamasta tytöttömyysturvatukea niin olen luottotiedoton ja velkaantunut.
Noh, viimein sain työn sitten vaihteeksi myyntihommiin kuntosalille Tikkurilaan. Työt alkoi pikaisella viikon varoajalla joten tuli kiire ottaa kannat alle ja lähteä. Perus settiä tottakai vuokrasopimus piti irtisanoa edellisestä asunnosta etten joudu uuden kämpän saatuani maksamaan kahta asuntoa vuokraa. 4viikkoa olen nyt etsinyt uutta asuntoa.. tuloksetta. Töistä juossut asuntonäytöille kesken työpäivän ja selannut netin läpi ja hakemukset "kiireellisessä" pinossa vuokra-asuntoja tarjoavilla yrityksillä.
Mutta joo, huomenna musta tulee asunnoton.. nice.
Missä oli se peruskoulun oppitunti missä opetettiin miten tällaisessa tilanteessa tulisi toimia? Missä on se virasto joka huolehtii että tällaista ei pääsisi tapahtumaan? Voisiko joku hankkia mulle myrkkyruiskeen jolla voin lopettaa itseni koska olen ilmeisesti yhteiskunnan epäonnistunut tuotos, voisin maksaa siitä koko omaisuuteni eli noin 15euroa jotka mul on tililläni?

Kiitos jos jaksoit lukea tämän ja hyvää pyhäinpäivää sekä rattoisaa viikonloppua. Toivottavasti tämä herättä ihmisiä näkemään että tämä maa ei voi hyvin ja järjestelmä ei toimi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.