IRC-Galleria

TheSaint

TheSaint

Rock N' Roll Damnation

Blogi

- Vanhemmat »

Ei Jumalauta..Maanantai 30.01.2006 22:53

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kun jokin asia käy kunnolla satuttamaan/loukkaamaan mua niin pyrin tahtomattani viemään asian niin pitkälle kun suinkin mahdollista jotta minua sattuisi mahdollisimman paljon. Eli kyseessä sattumisen maksimointi. miksikö.. sieltä on vain sitten yksi suunta ja se on parempaan päin.

2. Kuuntelen joskus musiikkia jota kaiken järjen mukaan mun pitäisi vihata. Sitten vain nauran sille musiikille ja sen jälkeen mulle luontaisempi musiikki maistuu taas paljon paremmalta.

3. Perfektionismini.. en vain millään voi jättää keskeneräistä työtä kesken ellei se sitten ole jotain mitä en vain voi sietää tehdä.

4. En vain voi sietää muita cola juomia kuin Coca-Colaa. Etenkään en voi sietää tuota syntistä plagiomönjää jonka nimeä en suostu sanomaan koska sen lausuminen on kirosanoista pahimpia. Eli P*%¤i voi painua vittuun.

5. Keskustelen ja neuvottelen itseni kanssa useinkin erilaisista asioista.. eli olen siis ilmeisesti jakomielitautinen.. se olkoon viides outo tapani.

(hankalaa sanoa itsestään outoja tapoja kun mulle ne asiat joita muut voivat pitää outoina on lähinnä normaaleja)

Tragedienne
Frequency_
Demented666
Ijynx
von_Coppola

Oha seTiistai 22.11.2005 20:14

Jokku jaksaa ja toiset ei.. mä en jaksais kirjoitella näit.. blaa.. Kirjoittaminen ei oo mun laji.
Jee.. päivitin nettisivuni viimein.. jeee.. *haukotus*
Siel on nyt myös mun eka promovideo ladattavissa.. jee.. *torkahdus*
Vähän väsyttää kaikenmaailman juoksemiset..
Omaa rakastani ikävöin.. siitä on jo yli päivä kun näimme viimeks :( <sydän>
YLE tv2:lla on kiva työskennellä :)

PerKelePerjantai 04.11.2005 21:14

On se perkele kumma ja homma et se aurinko ei tykkää tulla meidän iloksemme. Sen sijaan kuitenkin saamme niskaamme taivaan täydeltä jäätävää vettä ja sumua.
Huh.. Ei tästä tuu taas mitää. Sulkeudun asuntooni ja jään tänne odottamaan kunnes aurinko taas tulee esille.
Ei siinä.. Paska päivä oli mut mitä sitten. Ketä kiinnostaa.. Sinä joka luet tätäkin julkista blogiani varmaan olet aika tylsistynyt kun edes jaksat vaivautua lukeen tätä vinetystä.
Joo. Onhan se. Watch my back sanoi kyttyräselkä.
Heijaa.. Pitäs päästä näkeen toi Doom -leffa :P Legendaarinen peli ja näyttelemässä on myös The Rock! uujee..
Huomenna menenkin taas rakkaani luo viimein.. ikävä on kova <sydän>

Opiskelijan tuskaKeskiviikko 02.11.2005 00:52

Mikä perkele siinä on että oletetaan että opiskelijoilla ei olisi muutakin tekemistä kun koulu?? Vittu.. taas painaa niskaan projekti johon ylläripylläri lyötiin deadline 3viikon päähän ja siitäkin jo viikko mennyt ja sain tänään vasta mahdolliseksi aloittaa ko projektin. Ja sit niskaan lykätään pari kurssin lopputyötä vapaa ajalla toteutettavaksi. oagh. Sit pitäs muka nekin tunnit mitä ois koulussa käytettävänä projekteihin niin ne täytetään kaikella turhalla kuten esim johonkin vitun ruottalaisen näytelmän katselemiseen ja joihinkin vitun vanhoihin kamaliin "klassikko" -elokuvien katselemisiin joista ei opi mitään tai oppii korkeintaan sen että miten ei tule elokuvaa tehdä.
Well.. omistan tätä blogia taas avautumiseen. ei se mitn..
Ei joku sattus haluta tuleen hieroon mun selkää joka on ollut jumissa viimeset 5 vuotta.. ei oo varaa hierojalle mennä x(
Vitun opiskelija elämä.. rahakin riittää just ja just vuokraan ja ruokaan ei sit jääkään juuri mitään..
fuck.. i say f u c k..
ja edelleen.. vihaan aikaisia heräämisiä.. ja x-files sais tulla aikasemmin!

Opintojen aherrusPerjantai 28.10.2005 11:32

Taidankin tehdä tästä fuckin blogista oikean avautumis ja winetys mekkani.. buhahaha..
Niin.. Nämä tietokoneet.. Kenties se johtuu vain siitä että kone on jo 6 vuotta vanha ja siksi se kusee niskaan sen lisäksi että se on kovasti formatoinnin kaipuussa... oh well.. Minkäs teen kun en ole nörtti.. ainakaan kovin hyvä sellainen x)
Tänään kuitenkin kitisen yhteiskunnan pakkomiellettä rutiineihin. Miksi Vitussa koulujen pitää alkaa 8.00am ja kestää sinne 4.00pm? Miksi tuota ajankohtaa ei voitaisi siirtää nykysuomalaisen nuorison elämäntavoille paremmiksi, eli esim 10.00am - 06.00pm jolloin aamulla saisi nukkua pidempään ja yöllä saisi valvoa myöhempään!! Juuri niinkuin se meille kaikille paremmin sopisi. Well.. kenties vielä joskus tässä pääsen läpi jonnekin ja saan tehtyä radikaaleja muutoksia suomen byrokratian ylimmässä portaassa eli politiikan huipulla.

Pohdintojani: "Olisi paljon kätevämpää jos ei tarttisis syödä elääkseen ruokaa jne. Säästäisi opiskelijaparkakin rahaa ja nälkä ei vaivaisi koko ajan eikä paskalla käymisestäkään tarttisi huolehtia. Toisaalta voisi myös kehittää jonkun basic pöperön jossa on kaikkia vitamiineja päivän annos ja kaikkea muutakin ruumiille tarpeellista kuten proteiinit, hiilihydraatit ja kuidut jne pakolliset aineet ja sitä olisi saatavilla eri makuisina vaihtoehtoina. Korvaisi normi ruoat ja sellaiset ja olisi terveellisempää kun ei sisältäisi haitallisia ja ylimääräisiä turhia aineksia."

Kirottu tietotekniikkaKeskiviikko 26.10.2005 16:11

Jokaisen ihmisen maailmassa tulisi olla tietotekniikan ammattilaisia tullakseen toimeen kotona oman tietokoneensa kanssa. Aina jokin alkaa jossain vaiheessa kusta nilkoille siin koneella ja kokeneempikin sälli jää kakkoseksi viimein ja alkaa harkita vakavasti paskamaisen tuskaista operaatiota joka kaiketi parhaiten tunnetaan formatointina.
Sanon tämän nyt taas kerran ääneen, että mikään ei saa minua menettämään niin hyvin hermojani kuin tietokoneet.
Ugh.

ja BTW: aika hassu juttu tää päiväkirja..
- Vanhemmat »