IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Katsoin Everwoodia. Se on oikeesti maailman paras ohjelma. On niin väärin, että se jää kesätauolle.

Tajusin kaksi asiaa sitä katsellessani.

1) Olen oikealla alalla. Mun paikka on juurikin täällä. Se on tässä pari viime päivää paljon pyörinyt mielessä. Ei Tampere, ei Jyväskylä. Vaan Järvenpää ja Diak [- Deekut ihmettelevät aina Kutroa, tai miten se menikään. ]

2) Kesällä tulee ikävä Sallaa ja Kutroa. Meillä oli tänään huippu-päivä koulussa. Bärre epäili meidän kirjoittavan romaania. Melkein ehkä joo. Kai tästä kaikesta jo saisi sellaisenkin? Välillä oli todella vaikeuksia olla nauramatta ääneen. Kutro tempaisi taas, pyöritin sille ja Roopelle varttitunnin hyppynarua sen jälkeen kun kumpikin oli syönyt viisi ja puoli makkaraa ja kasan muusia. Keittiöntäditkin olivat varmaan todella ihastuneita. Salla toimi melkein tasapuolisena tuomarina. Niiden kahden kanssa saan aina olla oma itseni. Kumpikaan ei vaadi muuttumaan yhtään mitenkään. Saan olla iloinen, suruinen tai suuttunut. Pirteä tai väsynyt.

On muutenkin ollut hyvä päivä. Bärren ja Toven kanssa käytiin pienellä lenkillä. Juostiin hiekkakentällä ja aloin odottaa juhannusta. Muisteltiin taas vanhoja. Aika on mennyt niin nopeaa.

En meinannut muistaa, mistä kesämuistosta tein joskus patsaan. Muistin lopulta kuitenkin. He ovat edelleen kovin rakkaita. Kaivoin Anssi Kelan ekan cd:n ja se soi nyt. "Vaikka on kaikki kohdallaan, ei mikään ole ennallaan". Mutta en ajattele enää niin. Mieluumminkin, "vaikkei mikään ole ennallaan, silti on kaikki kohdallaan".

Hymyilen. "Jos en lähde sinne, niin sit mä jään tänne".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.