IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Tästä kesä voi alkaa..."Perjantai 09.06.2006 14:35

Kesäloma alkoi jo viikko sitten, mutta nyt mulla vasta on kesäfiilis. Kesäfiiliksen aikaan saivat:

- Olin eilen lasten kanssa pihalla tunnin. Lapset osaavat nauttia oikealla tavalla kesästä. M. Keräsi kukkia ja E. laski liukumäestä ja nauroi.

- Join HyvääPäivää -juomaa. Juon sitä vain kesäisin.

- Sarin tekstiviesti tänä aamuna. En tiedä miksi, mutta ihan kesäolo tuli. Huippua.


Olen viimein saanut palautettua kaikki viimeisetkin koulutehtävät. Mulla ei siis ole lainkaan mitään pakollista fiksua tekemistä. Toki tänään tarttisi pestä pyykkiä ja siivota, ja muuta mukavaa, mutta se on silti eri asia. Ja töitä riittää tietysti. Mutta tänään on vapaapäivä, enkä oikein osaa päättää, mitä tekisin. Voisin mapittaa TK:n, TT:n ja KU:n paperit, mutta kuulostaa tylsältä. Voisin siivota. Voisin laittaa kaulaliinat sun muut talvisäilöön. Mutta plaah. Taidan istua koneella, lukea kirjaa, käydä ehkä lenkillä, neuloa ja nähdä Miraa. Kuulostaa paljon paljon paremmalta kuin edelliset vaihtoehdot.

Töissä viihdyn edelleen. Työn miinuspuolina on rasvanhaju vaatteissa [olen melkein varma, että junassa yksi päivä kaksi ihmisitä vaihtoi paikkaa sen takia, että menin heidän viereensä istumaan] ja järkyttävä matkakuume. Yks päivä oli hiljasempaa, mutta meillä oli päivän aikana paljon meksikolaisturisteja. Tuli ihan hirvee matkakuume, enkä todellakaan ollut ainut. No, elokuuta odotellessa...

Asustelen nyt täällä yksin. Bärreliini lähti Haminaan. Kuivatan pyykkini sen huoneessa ja olen syönyt fetasalaattini aina sen lautasilta. Ne on nii n sopivia siihen tarkotukseen. Yks ilta ennen Bärreliinin lähtöä käytiin Vanhankylänniemessä iltateellä. Bärre oli tehnyt teeleipiä ja mä haudutin teetä. On tavallaan hienoa olla välillä yksinkin, ihan vapaasti, mutta tämä paikka tuntuu silti enemmän kodilta, kun Bärre [ja Tove!] on täällä.

Sallulah, Kutro ja Bärreliini ovat tällä hetkellä kaikki ripareilla. Tulisivat jo tänne kaikki. Olisi paljon parempi niin. Mutta aina ei saa kaikkea mitä haluaa. Joten yritän nauttia kesästäni näin. Ja kyllä olen tykännytkin.. Tauko opiskelusta tuli tarpeeseen.

Nyt haean aamukahvia, se on tippunut jo ajat sitten, ja jatkan Ylpeys ja ennakkoluulo -kirjaa.

KESÄKESÄKESÄ!

***

Tajusin juuri, että kesälomani alkoikin jo kaksi viikkoa sitten. Eikä viikko sitten.. Hui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.