IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Vilja ei ole enää vihreää.Sunnuntai 06.08.2006 02:19


Keskiviikkona vietimme Kutron synttäreitä. Söimme itsemme ähkyiksi, koska Kutro oli tehnyt niin paljon kaikkea hyvää. Istuimme kauniilla parvekkeella ja olimme onnellisia ihan vain siksi, että ystävät ovat taas ympärillä, eivätkä jossakin kaukana.

Torstaina vietimme puolikkaan työporukan kanssa päivän Tallinnassa. Kävimme kaunistautumassa, syömäsä hyvin ja vähän shoppailemassa [koska aikaa oli vähän, ostimme kahden tytön kanssa kaikki samanlaiset paidat. Ei mennyt valkkaamiseen sitten niin aikaa]. Nauroimme paljon ja otimme tyhmiä valokuvia. Matka Tallinnaan ja takaisin oli ihana. Rakastan aaltoja.

Eilen olin töiden jälkeen katsomassa Vaimoketta Tuusulan kesäteatterissa. Kerran kesässä on pakko päästä kesäteatteriin. Ja näytelmä oli hyvä. Vilkku tuli vielä iltateelle, mutta minä puhuin ainakin puoli tuntia Sallan kanssa puhelimessa. Olenkohan vähän huono ihminen?

Tänään työpäiväni päättyi onneksi jo yhdeltä. Työkaverit ihmettelivät, miten jaksan vieläkin hymyillä ja ihmettelin kyllä itsekin jo samaa. Alan olla melkoisen väsynyt. Monta yötä keskimäärin viiden tunnin yöunet ja pitkiä päiviä töissä.

Mutta tänään alkoi L.O.M.A. [-viikko].

Kävin kastelemassa Ellin kukkaset ja lähdimme Bärren kanssa ajelemaan. Päätettiin käydä Pornaisissa jätskillä. Olisin halunnut nähdä Pornaisten kirkon kattokruunut, mutta parkkipaikka oli täynnä autoja, joten emme uskaltautuneet avaamaan kirkon ovea. Rstiäiset, ehkä. Syötiin jätskiä ja juotiin limpparia ja ihmeteltiin maalaismaisemaa. Haluan miehen ja maatilan jostain maalta. Kiitos.

Jatkoimme sitten vähän pidempään kuin alunperin oli suunniteltu. Tai no eihän me mitään oltu suunniteltu. Ajettiin hiekkateitä petojen läpi, välillä joenvartta. Oli niiiiin kaunista. Hiekkatie muuttui asfaltiksi ja Pornaisten sijaan suuntasimme Sipooseen. Sipoossa käytiin kahden kirkon pihassa. Ensimmäinen ei niin kiinnotanut ja toiseen ei uskaltauduttu, koska siellä oli ilmeisesti häät. Seurattiin Kerava-kylttiä, mutta ennen Keravaa käännyttiin kuitenkin Järvenpäähän. Sitten apsin kautta Rossoon. Tosi fiksua taas, mutta niin meidän tapaista. Vain Bärren seurassa voi toteuttaa kaikki hullut ei-suunnitellut-jutut. Viellä joskus teemme autoilumatkan Pohjoiseen. Toivon ainakin niin.

Illan olen ollut netissä ja puhunut puhelimessa. Hieman myös pakannut. Pitäisi oikeasti olla jo nukkumassa. Huomenna aamulla väsyttää taas. Mutta lentokoneessa voi sitten nukkua...

Aamulla Espanjaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.