IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Fernando Ortegoa ja vanilia-teetä.Keskiviikko 23.11.2005 23:19

Koulussa oli leppoisa päivä. Äidinkielentunnin aluksi tappelimme hieman murteista, pieni tappelu tekee aina hyvää. Ja minä olen edelleen sitä mieltä, että neulominen on kutomista silloin, kun minä siitä puhun. Isostelu-luennon ajan kudoin pipoa ja huomasin, että minun oli näin ollen paljon helpompi keskittyä luennon kuuntelemiseen. Luennoitsija oli mielenkiintoinen, ehkä pysyn huomennakin hereillä. Iltapäivällä oli vielä adventtimessu. Joulunodotus alkoi. Enää joulukoristeet kaupoissa eivät ahdista. Päinvastoin, tekee mieli Brasilian ostoskeskuksiin niitä katselemaan.

Reetta-vauva oli kasvanut ja suloinen. Ja viihtyi jopa sylissäni itkemättä (luultavasti koska oli juuri saanut ruokaa). Ei oltu nähty Venlan kanssa pitkään aikaan ja oli paljon puhuttavaa. Tarttis nähdä useammin.

Takastulomatkalla kävin nopeasti Itäkeskusksessa. Löysin ihanan kaupan ja sieltä kivan neuleen. Pitkästä aikaa tekee mieli shoppailemaan. Lauantaina sitten. Haluaisin uudet kengät ja hameen. Ainakin.

Bärre ei ole kotona ja tuntuu ihan kummalta. En ole tottunut olemaan yksin täällä. Ei se kamalaa ole, uutta vain. Ja kaikkeen uuten kestää aina aikansa tottua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.