IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Öh.Torstai 25.05.2006 13:49

On vähän sekava olo. Parasta, että selitän koko jutun.

Eilen oli ruotsin koe. Minä, kuten aina koeviikkoisin, periaatteessa valvon yöt lukien ja nukun päivät sen jälkeen, kun olen päässyt valmistavilta. Noh, koska tuo oli ensimmäinen koe, minulla ei ollut valmiiksi päivänukkumiskiintiötä takana, joten vain valvoin koko yön, vaikka niin oli käynyt myös edellisen päivän kanssa. Tästähän saamme ylenpalttisen mukavan univelan. Ja kaikkihan tietävät, että 48 tunnin valvominen vastaa suunnilleen 1,2 promillen humalaa. Minä en ollut valvonut niin kauaa, mutta tarpeeksi, että olo koulussa oli enemmän kuin pimpelipom. Koe meni ihan ok, ei siinä mitään, vaikka minulla olikin hankaluuksia pysytellä hereillä. Kyllä se siitä sitten.

Mervi ja Jenni olivat menossa Stam1naa katselemaan illalla. Minä en viitsinyt lähteä koettamaan onneani, olihan edellinen Hevimestareissu päättynyt onnettomasti, kun ei mokomat uskoneet ikääni. Tai halusivat siitä virallisen dokumentin. Tytöt kuitenkin menivät, ja kutsuivat minutkin Zemin luo "katsomaan Salkkareita ja oleileman". Zemillä oli kuoharipullo. Ei se minua ensin järin kiinnostanut, mutta sitten hän alkoi vapun muistaen kaupittelemaan sitä minulle ja Merville. Minulle oli periaatteessa aivan sama, joten pullo vaihtoi omistajaa. Se meni erittäin ärhäkästi päähän. Sen jälkeiset muistikuvat ovat kuin katselisi risaista mpg-videota. Kyllä minä muistan, mitä tapahtui, ei siellä sen ihmeempiä kuin että minä ja Jenni vatkasimme Lordia ja Turmion Kätilöitä ja Mokomaa. Ai niin, ja sain ihmeellisen päähänpiston soittaa eräälle herralle. Itsehillintä kuitenkin riitti, toivon mukaan.

Tytöt lähtivät sinne keikalle, minä lähdin samaa matkaa kotiin. Niin, kotiin. Olo oli edelleen humalainen, mutta menin kuitenkin. Siellä innostuin selittämään messengerissä jotain soopaa Elainelle, kunnes tämä komensi minut nukkumaan.

Eihän tuo mikään yyberkännäysmokaustarina ole, mutta olo siitä oli erittäin outo. Se kuitenkin oli vajaa kuoharipullo, ja olin mielestäni enemmän päissäni kuin vappuna. On tuo univelkakin mahtanut tehdä siihen jotain lisäelementtejä. Nyt olen kuitenkin nukkunut suht hyvät yöunet, menin lopulta nukkumaan yhdeksän aikoihin ja nukuin lähes keskeytyksettä jotain aamuyhdeksään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.