IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

KesäistäPerjantai 02.06.2006 02:40

Koulu on tullut tämänvuotiseen loppuunsa sitten. Viralliset päättäjäisethän ovat lauantaina, mutta taidanpa loistaa niistä kemuista poissaolollani. Alunperin olin menossa katselemaan, kuinka takkuisten rokkareiden päähän sommitellaan valkoisia koppalakkeja, mutta eipä taida maksaa vaivaa - uusia tulevaisuuden toivoja kun on reilu sata kappaletta, en jaksa mennä huokailemaan sinne. Vuoden päästä kyllä pitää olla siellä, kun ikätoverit lakitetaan.

Huomenna siis lähden kotiin Tornioon. Olen valmistautunut lähtöön tiskaamalla astiat ja heittelemällä homeiset vihannekset suosiolla roskakoriin. Innostuin laittamaan ruokaakin, toivottavasti ehätän syödä jämät ennen lähtöä. Huomenna koululla on ryhmänohjaus kymmenen aikoihin enkä luota itseni liikkeellelähtemisnopeuteen. Pitää käydä vielä Anttilassakin hakemassa uusi peliaikakortti WoWiin. Oli hemmetin hyvä, että satuin avaamaan pelin tällä rupuisella rakkineella ja toteamaan viestin "your prepaid game time has been expired". Muutoin olisi vituttanut ankarasti, kun olisin viimein istahtanut kotokoneelle. Torniossa kun saa etsiä niitä peliaikakortteja kissojen ja koirien kanssa.

Ulkona olisi hyvä ilma mennä kävelemään. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, jos valvoisi koko yön, siivoaisi, kasaisi romppeita ja kävisi ulkona. Nykyinen, eli kesäinen tilanne tarkoittaa käytännössä sitä, ettei minulla ole mitään asiaa ulos ennen kello yhtätoista illalla. Aurinko vihaa silmiäni ja käristää ne hengiltä.

Kuuntelen taas korkeakultturellia musiikkia. Levy on Diva: 30 Prima Donnas, eli kaksi levyllistä sopraanoja. Tällä hetkellä Edita Gruberova laulaa erään herra Mozartin erään oopperan erästä kuuluisinta kohtausta, Yönkuningattaren aariaa. Yltiötaiteelliseen imagoon kuuluu myös punaviinin särpiminen, jota myöskin harrastan tällä hetkellä. Baskeri odottaa pöydällä päähän kiskomista. Skenepisteeni vain kasvavat.

Alan olla hienoisessa humalassa. Punkun kanssa pitää olla kyllä varovainen, ei tiedä, koska keksin jonkin tekotaiteellisen idean, kuten paniikkikohtauksen tai häiriköin ihmisiä puhelimella. No, lasi alkaa olla tyhjä enkä uutta ota. On parempaakin tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.