IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

J0U!!!1Torstai 27.10.2005 20:20

Pitää ruvetakin kirjoittamaan tähän vähintään 2-3 kertaa päivässä, niin ne harvat ihmiset, jotka ovat minut Kaverit-osioonsa liittäneet, repivät ne viimeisetkin hiukset päästään. Minä nimittäin olin repiä äsken, kun hankin takaisin umpeutuneet vee ii peeni. Kavereissa on pari sen ykköstestiryhmän jäsentä, eikös etusivu ilmoittanut niidenkin kaikki merkinnät katsastamattomina. Onneksi niitä ei tarvitse katsoa yksitellen, niitä merkintöjä nimittäin. Homma on ohi yhdellä klikkauksella ainakin yhden ihmisen osalta. Tai jos ei kiinnosta kuolleen kärpäsen vertaa yhdenkään tyypin uusi merkintä, voi senkin homman ohittaa yhdellä klikkauksella.

VähäX siistii. Ja mahdoton uutuudenviehätys, kun saa jauhaa pashaa jo GaLtSussakin. Ei tarvitse naputella siihen osoiteriville www.livejournal.com tai www.deadjournal.com. Kaikki tämä vain kolmen klikkauksen päässä Jälleriän etusivulta!

Olen ilmeisen addiktoitunut noihin Veri Impootänt Pööson -ominaisuuksiin. Hiipivä kauhu iski joka kerta, kun klikkasin tapani mukaan kohtaa "Kaverit" pääsemättä katsastamaan ihmisten pärstöjä (miten tuo sana muuten taivutetaan monikon partitiivissa?). Tosin Galleria on viime aikoina tehnyt tämänkin tavan turhaksi ilmoittamalla uusista kuvista etusivulla. Shame on them.

Nim. Veri-impotentti persoona

edit. Tulikin mieleeni, että ehkä pääsen siitä neuroosinomaisesta "Kaverit"-osaston klikkailemisesta eroon, kun on muutakin tekemistä yön sydämessä elämättömänä. Voi kirjoittaa tänne! IhQ!!1

edit2. Minut saa hirttää palleista, jos vielä kerran aloitan tällaisen sanoin "pitää ruveta".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.