IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

No jopas.Perjantai 28.10.2005 19:39

Kaverihan alkoi käyttämään tätä uutta ja ah, niin ihanaa palvelua päivittäin. Todennäköisesti se on tällä hetkellä vain uutuudenviehätystä, eiköhän tämäkin unhoitu ajan mittaan. Tai sitten tästä tulee masentuneen teini-ikäisen ainoa ystävä; "kukaan ei ymmärrä mua... ;___;" Saan kertoa tähän päivittäin uusimmat angstini ja elämäni synkimmät hetket. Nyyh. Eiku jee.

Päivän sanalista:
* skenepisteet
* mediaseksikäs
* kliffa

Nämä sanat ovat kirvoittaneet ärtymystä tai vähintään kysymyksiä tuttavapiirissäni. Suosituin ärsyke on ollut sana 'kliffa', joka heräsin käyttämään tuossa muutama viikko sitten. Lähes kaikki ovat kysyneet, mitä se tarkoittaa. Kukaan ei ilmeisesti seuraa/seurannut Spede Show'ta.

Hmm, ketähän todella kiinnostaa moinen? En puhu Spedestä, vaan tästä "sanatutkimuksesta". Tosin, jos alkaisin miettiä jokaista kirjoittamaani sanaa pohjalta "ketä kiinnostaa?", joutuisin ikävä kyllä supistamaan kirjoitusteni määrän olemattomiin. Sehän suurinta osaa ihmisistä riemastuttaisi. Toisaalta, jos kaikki näihin päiväkirjoihin kirjoittajat alkaisivat suodattaa tekstejään samalla periaatteella, tällaiset päiväkirjapalvelut kuten tämä ja journalit, blogit, yms. huomaisivat itsensä piakkoin hyödyttömiksi.

Eli kirjoittakaamme silti, kiinnosti se jotakuta eli ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.