IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Paluumuuttajien vanavirtaTorstai 22.06.2006 10:02

Mikähän villitys vaihtaa koulua ihmisiin on iskenyt? Etenkin lähteä Madetojalta? Aina vaan useampi tuttu pistää pillit pussiin ja joko lähtee kotiin sairastamaan/angstaamaan tai vaihtaa suoraan maisemia. Ei sillä, että mitenkään tekoa tuomitsisin, minulla ei ole varaa tuomita ketään, kunhan ihmettelen.

Olin vähällä luopua leikistä itsekin. Tarinan olen kertonut monellekin, latonut jopa tähän blogiin. Vaan jotain mystistä tapahtui, ja kahdesta hankalasta valitsin vaikeamman. Miksi? Kenties siksi, että sydän ajattelee asiat aina monimutkaisimmin. Jos olisin kuitannut opiskeluni Madetojalla vain merkinnällä "etunimi sukunimi - eronnut 1.1.1111" vuosikertomuksessa, minusta olisi kai ennen pitkää tullut varsin onneton, vaikken vieläkään näe siinä ammattikoulussa mitään pahaa, itse asiassa voisin mennä uudestaankin - joskus. Suunnittelinkin, että sitten kun valmistun ylioppilaaksi, haen sinne yliopiston ohella. Huvikseen.

Haluaisin sanoa kaikille, jotka harkitsevat eroamista/vaihtamista: miettikää ja harkitkaa tarkoin. Minun kohdallani kyse oli asenteesta, joka teki olostani Madetojalla epämukavan. Ei välttämättä pidä jokaisen kohdalla paikkansa, mutta suosittelisin tarkistamaan omat asenteet ennen kuin tekee lopullisen päätöksen. En edelleenkään ole kaikkitietävä guru, joka tuntee vastaukset jokaiseen ongelmaan, mutta minun kohdallani tämä ratkesi näin. Ehkä voi ratketa myös jonkun muunkin.


edit. Loppukevennys: Moi, olen lvl 20 warlock ja mulla on tailoring 225. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.