IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Uusia tuulahduksiakin välissäTiistai 18.07.2006 14:41

Päätettiin sitten laittaa pystyyn Wowilarppi. :D

Sain idean jonain heikkona hetkenä, kun tulin jälleen pohtineeksi, kuinka hauskaa Wowista olisi kirjoittaa ficcejä. Muttamutta. "Vakavasti otettavaa" kirjoitettua teosta siitä ei saa millään, koska kielestä tulisi niin kornia kaikkine loitsunnimineen ja selityksineen. Sitten pääni keskusyksikkö pisti pingin ja keksin, ettei larpissa ole niin nuukaa, kuulostaako se kornilta.

Millakin on mukana, ja se on jo jotain. Yleensä kaveri suhtautuu niin kyynisesti moisiin projekteihin. \o/

Hahmojen kirjoittaminen on työn alla par'aikaa, näillä näkymin olisi tulossa noin parinkymmenen hengen tempaus. Tungin mainoksen ihkuboksiinikin, jotta kertokkee ihmeessä jos kiinnostaa. Eikä tarvitse olla pelannut Wowia koskaan, mukaan tulee yksityiskohtaiset selostukset kaikesta olennaisesta ja hitusen luistetaankin pelin konseptista. Esimerkiksi pvp:tä (player versus player) ei esiinny, eikä juuri muutakaan tappamista, koska tarina perustuu iloiseen perhetapahtumaan. Porukka on pikemminkin juhlatamineissaan kuin ankarimmassa dps-gearissaan (eli damage per second -varustus, ota siitäkin selvää ;)).

Eli siis fantasiahenkinen, videopeliin perustuva larppi tiedossa. Mukana irstaasti pukeutuvia haltioita, ylimielisiä ihmisiä, pienuuskompleksin omaavia gnomeja, globaaleja peikkoja... Kaikkea kivaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.