IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Aah.Lauantai 19.08.2006 07:42

Kömmin Jalometallista ja sen "jatkoilta" kotiin jokin aika sitten. Olo on periaatteessa kamala, toisaalta vain väsynyt. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen halua oksentaa alkoholin jäljiltä. Ei kai auta kuin mennä nukkumaan.

Sitten on taas toinen peikko, johon törmäsin Kiikelissä (en kyllä yhtään tiedä, mitä ihmettä olemme siellä tehneet kaksi viimeistä perjantaita). Eräs harrastamani herra joku teinigoottilumppu kyljessään. Kaveri itse kylläkin näytti lähinnä pitkästyneeltä (kuten yleensäkin tyttöjen kanssa, liekö homo :p), kun taas tyttö selkeästi yritti kiinnittää hänen huomiotaan. Mutta voi että se kalvaa.

Tämä oli odotettavissa. Auringonpaisteen jälkeen tulee mutakuoppaan liukastuminen.

edit. Ai niin joo, pitää etsiä uusi kämppä. Kämppikseni palasi matkoilta ja on erittäin allerginen kissoille. Kissa täytyy todennäköisesti heivata Tornioon loppuelokuuksi, mistä minä en niin pidä, koska meidän isäntä (edelleen) vihaa kissoja. Äiti kehtasi jopa vihjailla, että pistäisin koko katin pois. Saatara. Jos ei oo miestä, niin on ainakin kissa eikä tuu niin angsti. (voi kunpa maailma menisi niin kuin minun ja Mervin ihanneidealismissa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.