IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Hum hum.Sunnuntai 12.11.2006 19:21

Olen huomannut, että ihmisistä, jotka ala-asteen loppupuolella ja yläasteella ovat sellaisia läskejä rumiluksia, kehittyy huomattavan hyvännäköisiä tapauksia mitä lähemmäksi 20-vuotispäiväänsä tulevat. Tiedän, "läski rumilus" on hyvin epäkorrekti ilmaisu, mutta se tiivistää parhaiten tarkoittamani persoonan.
Meidänkin koulussa oli muutamia sellaisia kummallisen näköisiä, puoliksi kehittyneitä ihmisiä, jotka saattoivat olla reippaasti ylipainoisia tai muuta vastaavaa, itseni mukaanlukien. Myöhemmin, kun olen heitä tavannut, ovat olleet kymmenen kiloa kevyempiä/kehittyneet lapsenpyöreydestä ulos, vaihtaneet tukkatyyliä huomattavasti (lyhyttukkainen tyylitön poika muuttunut pitkätukkaiseksi hevari/goottipojaksi) ja muutoinkin näyttäneet niin jumalattoman hyviltä.
Itsestäni en tiedä, lapsenpyöreydestä ehkä olen kehittynyt ulos ja näytän kenties paremmalta kuin yläasteella, mutta mitään huikeata metamorfoosia rumasta ankanpoikasesta parven kauneimmaksi joutseneksi ei ole kohdallani tapahtunut. :D

Huh, haluaisin nähdä madetojalaisten peruskouluaikaisia kuvia, kun koko laitos on täynnä niin jumalaisen kauniita ihmisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.