IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Tunnista tyylilajisi!Sunnuntai 23.08.2009 22:53

Lähtökohta: Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia lopetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa, mutta pitävät kuitenkin toistensa seuraa mieluisampana. Silloin tällöin myös oudot italialaiset putkimiehet koettavat pelastaa prinsessoja, joilla on mitä eriskummallisempia nimiä, kuten prinsessa Persikka.

EMO METAL
Päähenkilö tulee iso puukko mukanaan, lausuu muutaman emometallistisen lorun, jonka seurauksena lohikäärme purskahtaa itkuun. Sen jälkeen lohikäärme tappaa päähenkilön tämän miekalla ja sen jälkeen vuodattaa prinsessan veret. Päätöksen tämä surullinen tarina saa, kun lohikäärme viiltää kurkkunsa auki.

POWER METAL
Päähenkilö saapuu ratsastaen valkealla yksisarvisellaan, taistelee lohikäärmettä vastaan, pelastaa prinsessan ja rakastelee tätä lumotussa metsässä.

T(H)RASH METAL
Niin kuin nimestäkin voi päätellä, tämä tyyli on täyttä roskaa. Päähenkilö saapuu likaisella roska-autolla, kuristaa lohikäärmeen, juo pullon viinaa, raiskaa pelastaa prinsessan ja painelee kapakkaan.

LIGHT METAL
Päähenkilö tulee pinkillä skootterilla paikalle ja juo pillimehua. Hän tappaa lohikäärmeen voikukalla, näkee prinsessan ja pussaa tätä. Lopussa ottaa saippuakuplapiipun ja vetelee sitä mennessään pois pinkillä skootterillaan nainen heitettynä ojaan.

HEAVY METAL
Päähenkilö saapuu Harrikalla, joka kuuluu noin neljän kilometrin päähän. Ampuu revolverillaan lohikäärmeen, juo pari kaljaa, pitää tupakkatauon ja kuristaa hoitelee prinsessan. Tyylikästä eikös?

FOLK METAL
Päähenkilö saapuu ystävineen, jotka soittavat harppuja, viuluja, huiluja ynnä muita monia omituisia instrumentteja, ja lohikäärme nukahtaa (koska väsyy katselemaan heidän tanssimistaan). Sitten kaikki lähtevät.. ilman prinsessaa.

VIKING METAL
Päähenkilö saapuu AIVAN HELVETIN ISOLLA laivalla, tappaa lohikäärmeen AIVAN HELVETIN ISOLLA kirveellä, nylkee lohikäärmeen ja syö sen (raakana), raiskaa prinsessan kuoliaaksi AIVAN HELVETIN ISOLLA siittimellä, varastaa hänen tavaransa ja sytyttää linnan tuleen AIVAN HELVETIN ISOLLA soihdulla ennen kuin lähtee.

DEATH METAL
Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen, tappaa prinsessan, panee kumpaakin, tappaa tielle osuneen jalopeuran, tappaa neljätoista kania, syö niistä kuusi, örisee jotain liittyen lohikäärmeeseen ja Saatanaan ja hirttäytyy.

MELODINEN DEATH METAL
Tarina alkaa samalla tavalla kuin death metal, kunnes sankari alkaa laulamaan kauniilla puhtaalla (paskat, ei tähän keksi sopivaa adjektiivia) äänellä ja nössöilemään lohikäärmeen kuoliaaksi. Prinsessan taju lähtee ja polvet pettävät, muttei nössö metallisti uskalla raiskata tätä. Melodisen death metallin sankari kuolee neitsyenä... voih...

BLACK METAL
Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen ja keihästää sen linnan eteen. Sitten hän sekaantuu prinsessaan, juo hänen verensä rituaalissa, seivästää hänet lohikäärmeen viereen, ja painelee sitten läheiselle kirkolle harrastamaan hautakivien kaatelua.

GORE METAL
Päähenkilö saapuu, raiskaa ja tappaa lohikäärmeen ja levittelee sen sisälmykset linnan edustalle, panee prinsessaa ja tappaa hänet. Sitten hän panee kuollutta ruumista, viiltää siltä mahan auki ja syö sisälmykset. Hän panee vielä raatoa, polttaa sen ja panee sitä vielä viimeisen kerran.

DOOM METAL
Päähenkilö saapuu, näkee kuinka valtava lohikäärme on, menettää toivonsa ikinä voittaa se, masentuu ja tekee itsemurhan. Lohikäärme syö hänen ruumiinsa sekä prinsessan jälkiruuaksi punaviinin kera.

PROGRESSIVE METAL
Päähenkilö saapuu kitaransa kanssa ja heittää 26 minuutin soolo-osuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen. Päähenkilö saapuu prinsessan makuukamariin, vetää toisen soolon kaikkine tekniikoineen ja temppuineen, jotka oppi viimeisenä vuonna konservatoriossa. Prinsessa livistää ja lähtee etsimään HEAVY METAL -päähenkilöä.

GLAM METAL
Päähenkilö saapuu, lohikäärme nauraa hänen ulkomuodolleen ja antaa hänen mennä sisään. Päähenkilö varastaa prinsessan meikit ja yrittää vielä maalata linnan kauniin pinkinpunaiseksi.

NU METAL
Päähenkilö saapuu rähjäisellä Honda Civicillä ja yrittää taistella lohikäärmettä vastaan, mutta palaa kuoliaaksi, kun hänen typerät ylisuuret vaatteensa syttyvät tuleen.

LOVE METAL
Päähenkilö saapuu paikalle ja näkee lohikäärmeen. Hän alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja, jotka jollain tapaa liittyvät kuolemaan ja menetettyyn rakkauteen. Lohikäärme menee luolaansa itkemään kohtaloaan. Päähenkilö näkee prinsessan ja alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja jotka vanhan kunnon tavan mukaan liittyvät "jotenkin" kuolemaan. Prinsessa ihannoi päähenkilöä ja haluaa että hän rakastelee tämän kanssa, päähenkilö nusauttaa prinsessaa, ja lähtee paikalliseen karaokebaariin vetämään siideriä ja tupakkaa (ja pari angst-biisiä).

GOTHIC METAL
Päähenkilö saapuu lohikäärmeen luokse kuutamoyössä kasvot kalpeina. Lohikäärme muuttuu kesyksi ja päähenkilö pelastaa prinsessan itsensä viiltelyltä. Sitten he jököttävät kuutamon valossa kasvot meikkisinä ja palvovat kuolleiden henkiä. Sadun loppu saattaa ottaa vaikutteita niin GORE METALISTA, POWER METALLISTA tai BLACK METALISTAKIN. Joka tapauksessa kaunista ja synkkää on, muttei yhtä iilimatomaista kuin LOVE METAL -tarinassa.

INDUSTRIAL METAL
Päähenkilö saapuu paikalle lateksisessa astronauttipuvussa syntikkapelleilyn soidessa taustalla. Ensin hän muistuttaa lohikäärmettä siitä, että me kaikki elämme Ameerikassa, ja sitten alkaa toiminta: sankari ampuu kerran lohikäärmettä sädepyssyllä, ja se tietysti kuolla kupsahtaa. Sitten hän matkaa prinsessan kanssa utopistiseen tulevaisuuteen, jossa teknologia on ottanut vallan ihmisistä.

HORROR METAL
Päähenkilö saapuu King Diamondin kanssa aavevaunuilla paikalle, jossa lohikäärme jo odottaakin ovensuulla. King Diamond kertoo lohikäärmeelle kauhutarinan hänen vanhasta isoäidistään, ja onnistuu pelottamaan lohikäärmeen pois. Mutta voi: prinsessa kuuli tarinan myös, eikä uskalla tulla ulos luolasta ennen kuin King Diamond on pessyt naamansa.

BATTLE METAL
Päähenkilö saapuu paikalle valtavan viikinkiarmeijansa kanssa päästäen hirmuisen sotahuudon ja hyökäten lohikäärmeen kimppuun. Lohikäärme teurastetaan ja syödään ja prinsessan linna kaadetaan ja tuhotaan eeppisillä sotakoneilla ja prinsessa kuolee, kun armeijamme pitää voitonjuhlan kokon ympärillä.

J-ROCK
Päähenkilö tulee kirjavalla keikkabussillaan ärsyttävän musiikin säestyksellä, jonka jälkeen lohikäärme nauraa itsensä puolikuoliaaksi ja luikkii luolalleen hihittämään hänen ulkoasulleen. Mutta sankarin huonoksi onneksi prinsessa on tehnyt harakirin huoneessaan nähtyään urhoollisen pelastajansa, niinpä urho meneekin kirjavalle keikkabussilleen runkulle.

EPÄMETALLI
Sankarimme on tässä tarinassa Ari Koivunen, eli älä odota mitään menestynyttä pelastusta. Siis sankari saapuu paikalle hikisellä polkupyörällä ja kutsuu prinsessaa nimellään. Prinsessa tulee juosten ulos ja voivottaa päätään, ettei tuo ruikuli tuhoaisi hänen aivosolujaan ulinallaan. Sankari yrittää saada prinsessaa, mutta saakin pienen läpsyn poskelleen ja ison potkun palleihinsa. (Lohikäärmettä ei tässä tarinassa ollut, koska tarina olisi muuten mennyt liian metallimaiseksi "Hevi-Arille".)

WHITE METAL
Sankari saapuu paikalle uljaan sodanhaluisesti, manaa ristiä apuna käyttäen lohikäärmeen tiehensä ja yrittää voimakkaasti kääntää prinsessan uskoon. Mutta selviääkin, että prinsessa onkin ateisti, ja tarina loppuu onnettomasti, sillä sankarin täytyy iloisesti surmata prinsessa.

GRINDCORE
Sankari saapuu linnan edustalle mädäntyneellä leprasiirtolan laivalla, hän lähestyy lohikäärmettä ja aloittaa hillitsemättömän riehumisen huikaisten loharia rasvaisella letillään suoraan päähän, joka saa lohikäärmeen tukehtumaan sankarin hilseeseen ja kumahtaa vallihaudan pohjalle. Sankarimme ryntää linnaan. Siellä hän huomaa prinsessan valittavan hänen äkkipikaisesta persoonallisuudestaan. Sankarimme hyppää prinsessan päälle ja alkaa näin jynkyttää häntä anaaliin Panteran soidessa hakaten häntä samalla. Verinen prinsessa jää linnaan ja sankarimme lähtee kohti seuraavaa moshpittiä.

PORNCORE
Sankari saapuu linnan edustalle öristen eläimellisesti ja ratsastaen kiimaisella norsullaan. Norsu kähmien riisuu sankarin, joka alkaa kiihkeästi rakastella lohikäärmeen kanssa ja jättää prinsessan linnaan katsomaan. Prinsessa oksentaa sankarin päälle, joka ei laatasta pahastu.

NEOKLASSINEN METALLI
Sankari saapuu rohkean sellonsa kanssa paikalle ja soittaa pitkää puolituntista konserttoaan niin kauan, kunnes lohikäärme on ampunut omat aivonsa pellolle. Sitten sankari löytää prinsessan niin ikään ammuttuna lattialta ja aloittaaa kimppakivaa sellon, ruumiin ja tietenkin itsensä kanssa.

PAKANAMETALLI
Sankari saapuu paikalle karhuntaljaan pukeutuneena ja noitarumpua paukuttaen. Havaittuaan lohikäärmeen olevan puolellaan nämä kaksi liittoutuvat ja tappavat yhdessä kristillisen prinsessan.

AVANT GARDE -METAL
Kaksipäinen sankari teleporttautuu satanistien sponsoroiman portin läpi paikalle ja räjäyttää lohikäärmeen virkaa toimittavan keltaisen virtahevon turboahdetulla painepesurilla. Sitten hän raiskaa prinsessan telepaattisesti ja lentää lopuksi Kuun pimeälle puolelle polttelemaan palmunlehtisätkiä.

DANCE METAL
Sankari saapuu ystäviensä kanssa pomppien imelän pirteän melodian tahtiin. Hän kertoo lohikäärmeelle elämän, ah, niin kivoista puolista ja kehottaa lohikäärmettä tanssimaan kanssaan. Lohikäärme talloo koko seurueen maan rakoon vain kokeillaakseen, että olivatko nämä vitun urpot todellisia, vaiko sienien aiheuttamia hallusinaatioita. Prinsessa huokaisee helpotuksesta, sillä ehti jo hetken pelätä joutuvansa äskettäin kuolleen seurueen mukaan.

JÄNISRÄIKKÄMETALLI
Sankari ratsastaa paikalle rengashaarniskaan pukeutuneena ja soittaa perinteisiä mökänpitovälineitä, kuten säkkipilliä, skalmeijaa ja kampiliiraa. Hevonen kuolee järkytykseen, lohikäärme lentää pois korviaan pidellen ja prinsessa heittelee sankaria mädillä tomaateilla ja käytetyillä terveyssiteillä.

ATSTEEKKIMETALLI
Päähenkilö saapuu jaguaarin nahkaan pukeutuneena, silpoo lohikäärmeen kappaleiksi nuijallaan ja vangitsee espanjalaisen prinsessan. Lopuksi päähenkilö menee valtavan pyramidin huipulle, selittää jotain aivan käsittämättömällä nahuatlkielellä ja uhraa prinsessan Huitzilopochtli-jumalalle repimällä prinsessalta sydämen irti.

SUOMI-METAL
Parrakas päähenkilö saapuu täydessä jurrissa ruosteisella Corollalla nakkikioskille pitkällisen, mutta toimimattoman katkaisuhoidon jälkeen. Sankarimme tapaa yllättäen snägärijonossa lohikäärmeen, jonka kanssa alkaa heti haastamaan riitaa - "Et shitten otthanut shinappia", ja lyö lohikäärmettä moralla lapaluiden väliin. Prinsessalle päähenkilömme tekee suorasanaisia ehdotuksia keskinäiseen sukupuoliseen kanssakäymiseen sönköttäen; "No anna ny, lähetshä mun kha meille vai theille *hik*", samalla puristellen tarinan naispääosanesittäjää pakaroista. Prinsessa vetää sankaria litsarilla naamaan niin, että tuntuu. Sankarimme poistuu itsesäälin vallassa ja elämään pettyneenä paikalta kolhien autonsa matkalla kotiin. Seuraavana aamuna hän riistää itseltään hengen hirttäytymällä, vaikka katto on liian matala ja köysi liian paksu.

RUOTSI-METAL
Sankari saapuu Volvolla ja ajaa linnan lävitse leikkien Duudsoneita. Auto menee paskaksi, eikä sankari pääse autosta ulos. Lohikäärme syö auton, kuolee ja prinsessa muuttaa Tukholman sijasta Turkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.