IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Astetta rockimpiKeskiviikko 21.02.2007 19:20

Näin sitten semmosta unta, että olin iso rokkistara ja meidän piti soittaa Vevant Moren kanssa joissain koulun päättäjäisissä. Oltiin jossain paikassa, joka oli Haaparannan Folkets Hus ja Pohjankartanon juhlasali yhtä aikaa.
Me oltiin kitaristin kanssa sellainen Lennon/McCartney -yhdistelmä, kovia jätkiä siis ja kaikkea. Se oli Irc-galleriassa nickillä zit_mit tai jotain sellaista ja sillä oli jostain syystä siellä kuvia mun huoneesta (oli hereillä ihan pakko tarkistaa tuo tunnus :D).
Täristiin sitten ennen keikkaa salin takaosassa (ei siis asianmukaisesti backstagella O.o). Yhtäkkiä jossain vaiheessa tajusin, että eihän meillä perhana ole muuta soitettavana kuin se Pahuus, eikä me voitu sitä soittaa kun se oli jo sävärissä soitettu. Jotenkin sumplin sen keikan perutuksi, hyvä niin.
Sitten joku plösö keksi, että haluaa minut vaimokseen ja raahasi minut viereensä istumaan ja katsomaan, kun lavan katosta laskeutuu joitain ihme nauhoja. Niissä luki kaikkea ällökliseistä, kosintaa ja sellaista ja olin jotta wtf. Siihen selitin jotain diplomaattista: "Anteeksi paljon, mutta sydämeni on jo varattu eräälle toiselle." Tyyppi oli katkera ja se luikki johonkin, myöhemmin näin sen menneen avautumaan terveydenhoitajalle. Tämä tajusi, että oli sattunut joitain väärinkäsityksiä.
Heräsin, kun oltiin ottamassa joitain mediaseksikkäitä promokuvia bändin kanssa. Ne näyttivät aika hyviltä. Tuli mieleen Siouxsie and the Bansheesin Peepshow-sarja goes 21st century.

Että semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.