IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland
No niin, sitten joutu koko suku pettymään täällä Suomessa sitten kun mies ei saanut Suomen Suurlähetystöstä Turkissa luvan lähteä tänne vierailemaan. Syy: Ulkomaalaislain 23 pykälän mukaan = eli mies on vaan mennyt naimisiin saadakseen viisumia Suomeen. Ja paskat! Eihän se aio tulla suomeen ees asumaan, me muutetaan yhdessä Turkkiin. Mutta sitten katsoin että kuka se idiootti on joka istuu tuolla Ulkoasiainministerinä ja yllätys! Ikisinkku Ilkka Kanerva!!!
Ihmekös prkl että ei tullut sitten myöntävä vastaus. Olin niin raivona yöllä että kirjoitin sekä lähetystölle että Kanervalle "hot"mail, varmaan vetivät aamukahvit henkitorveen kun avasivat tän aamun mailit!!! Tiedän tosin että on tapauksia joissa niin käy, mutta hyvä jumala! Eihän nyt kaikki ole samanlaisia, ei edes ulkomailla!!! Ei ole aikomusta jäädä suomeen edes asumaan, kummallakaan meistä. Ja kuka jos pysyvää viisumia hakee niin harkitsee lasten tekoa ja asumista kummassakin maassa että molempien suvulla ois samanlaiset edellytykset tavata lapsenlaspiaan ja lapset oppisivat kieltä???? Kysynpähän vaan. Se ei edes hakenut pysyvää viisumia. 90 päivää vaan.
Ja se olisi tullu tarpeen koska en saa kaikki asiat täällä suomessa järkättyä kuukauden aikana ja hänen läsnäolo ois helpottanut munkin oloa.
Sana rakkaus ei ilmeisesti löydy heidän sananvarastossa. Totta,meillä on ikäeroa,mutta mitä sitten???
Rakkaus ei ikää kato.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.