IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Ragan matkaa kohti uutta kotia....Lauantai 10.05.2008 16:16

Eilen tosiaan haettiin Ragaa Shelbyn luota. Täällä kotona oli ylösnousu 6.00 aamulla ja päästiin vasta sit liikenteeseen traikun kans 10 aikaan. Sitten joskus 3 aikaan tultiin Laitilaan Shellille jossa Shelby otti meitä vastaan :) Mentiin Shelbylle ja sielä sit tapasin Posu ja nepparrii :) Mukavaa porukkaa koko sakki. Vähän aikaa vaan kerettiin olla sen kuskin kiireen takia :( Mutta laitetiin nepparrii laittamaan pintelit Ragalle ja yrittämään Ragaa traikkuun. Jep, suolapatsaaksi muuttu heti kun takalauta tuli vastaan :) Shelby haki namuja ja sillä sit houkuteltiin se kyytiin. Vettä ei tahtonut juoda koko matkan aikana, lipasi vaan sen verran että kieli kastu. Heiniä kyllä söi. Sit kuski vaihtui Pietarsaaressa ja matka jatkui Ylivieskaan. Perillä tuli se työntekijä meitä vastaan. Hirveen mukava tyyppi. Ragaa sain ulos ihan nätisti (ihme kyllä) pakittamalla. Oikein malliheppa :) No, sit kävelytin Ragaa riimunarussa että sai jalkojaan verytellä. Se tallimies vei sen sit sisään ja pisti käytävään kiinni. Jep, Ragalla on tosiaan ego! Ei mahu samasta ovesta eikä samaan hakaan sen kans :) Sitä se nyt sit siellä käytävällä muille hepoille näytteli :)
Antoi ottaa etusista pintelit pois, mutta alko mennä rauhattomaksi siellä käytävällä sen verran että annettiin olla hännässä se pinteli ja sit takasissa ja se mies laitto sen omaan boksiinsa. Sanoi että ottavat siltä ne aamulla sit. Sai kauraa ja heiniä ja vettä tuli automaattista. Söi niin hyvin että oikein nuoli kupin pohjaa limaseksi :) Ei kauran kauraa jääny kuppiin :) Mustis se ainakin oli kun ei huomio häneen kohdistunut vaan kateltiin siinä tallissa muitkin hepoja. Heti alko metelöidä :) Kaikki huomio pitää olla hällä! :) Se mies sanoi että tänään sit Aki aikoo viiä Ragaa kunnon lenkille ja laittaa myös kärryjen eteen. Taitaa Ragalla tulla kissanpäivät tuolla Akilla :) Saattaa olla jalat ja lihakset hieman kipeet tänään reissusta ja kuntokin saattaa olla mikä lie. Mutta aikovat siitä kyllä jotain saada aikaseksi :) Arvioi että talvella Raga tekee ekan starttinsa. Voi kun raga tietäs että aikovat ottaa verikokeet siltä että saavat nähä onko sillä puutosta , mutta se mies katteli kaviot ja sano ettei ainakaan ollu merkkejä siitä vaan että kaviot oli hyvännäköset joskin pitkät. Mutta luulisin että Raga tänään saa viilattua ne ja kengät. Mies kyllä kertoi mitä kaikkea ne sille tulee syöttämään, samaa kuin muille hevosillekin. Mutta mun muisti siinä vaiheessa alko jo pätkiä väsymyksestä :) Yks boksi oli vapaa siinä tallissa ja sillä oli Ragan nimi :) Muita ei sit ollukkaan vapaana :)
Tallikissa Lilli käveli siellä kans ees taas ja se mies sano sille että saat sit Lilli jutella tuon uuden kans tänä yönä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.