IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Jaaha, sitten eletään kohta kesäkuuta!Sunnuntai 27.05.2007 19:13

Kesäkuu lähestyy huimaa vauhtia. Missä viipyy helle ja aurinko? Kylmää täälä riittää kyllä :)
No mun pitäs lähteä vaikka mihin päin maailmaa tän kesän aikana. Esim: Pooleen ja Lontooseen. Helmikuussa meen kahdeksi viikoksi Peruun. Aaah, lämpöä, aurinkoa, InkaCola ja miehiä :):)
Inkamarkkinat, festivaalit ja paljon muuta. Tulee kiireisiä kaksi viikkoa. Kun ois pitänyt ottaa se 3 kk,mutta kun ei pysty tällä hetkellä. Luulisin ettei ole duuniin takaisin tulemista jos 3 kuukaudeksi häviän ulkomaille. Katoin myös ihania taloja Mirafloresissa *haaveilee*.
Halpoja taloja,mutta hitto soikoon,mistä edes sellaset rahat repii????
Voitto Lotossa on turha ees ajatella, se on liian kaukaa haettu :( Pankkiryöstö? Ei mun ammatilla ainakaan :)
Mistä löytäis jonkun maahan kaivettu saalis???? Se pelastais paljoa :)
Kellään ideoita???

Sunnuntairattoa kaikille!

Bearly awake!Torstai 17.05.2007 17:40

On se tiukkaa tuo herääminen tänään *huoh*
Aurinkokin suostuu jopa paistamaan ja tekis mieli lähteä ulos tekemään jotain tai mennä takas peiton alle :)
Inspiraatio puutteellinen siis :)
So, More COOFFEEE in my wains :)

See ya!

F****g nice weather!Keskiviikko 16.05.2007 19:15

Kyllä täytyy myöntää että tässä maassa osaa olla tosi v-mäinen keli. Tuulista, sumuista ja hemmetin kylmää. Jokainen kaivelee jo puutarhaa täällä,mutta ei tietoa pelosta että siitä ei tuukkaan palkinnonarvonen :) No, jokaisen oma asia :)
Keep on rockin´people or I will tear your ears off! :) kuuluista sanat :)

Yeah! Riemusta hypin! Ja bull****!Keskiviikko 16.05.2007 12:45

Kyllä se nyt taas potkii tää elämä. Allergian lisäksi oon onnistunut saamaan korvatulehduksenkin.
Sitä mulla ei varmaanakaan ole ollut siitä kun olin lapsena viimeksi. Potuttaa kun ei pysty nukkumaan eikä niistää. Sattuu prkl:sti! Ja tietty pieni lämmönnousu asiaa helpottaa kummasti.
Grrrrrr!! Kyllä tää kukintojen aika on sit ihana. Aivastelua, silmien kirvelyä, nenä tukossa ym pientä lisämaustetta.
On se vaan kumma. Kauheesti asioita mitä pitäis tehä,mutta joko sitä ei jaksa tai sitten ei kerkiä. Tällä hetkellä on enemmänkin sitä ettei jaksa :)
Kokeisiinkin pitäis lukea,mutta kirjoja ei ole ees avattu :) Sitten tänään ois pääsykokeet. Kiva!!! Saa nähä miten käy :) Ja sitä ei tietty saa heti kättelyssä tietää vaan se tulee tietty kirjeenä kotiin :(
Ei kyllä yhtään jännitä koko asia. Ja siihen kun ei osaa valmistautua millään tavalla. Se on otettava sellaisena kun se tulee ja sillä hyvä. Toivon sentään että osaan jotenkuten järkevästi vastata kirjallisiin ja vielä järkevämpi haastatteluun :)
Mutta ainakin oon saanu jotain hyvää aikaseksi: pakannut tavaraa vietäväksi Punaisen Ristin keräykseen :) Ja pyykkikonekin tuolla pyörii miljoonatta kertaa :)
Eilen otin kaikki keittiönkaapit ja kaikki roina ulos, samoin meni talvivaatteetkin kesälevolle :) Tää on vissiin sitä mitä kutsutaan kevätsiivoukseksi??

Päivänjatkoja teille kaikille :)

Piteneekö päivät tunteina?Torstai 19.04.2007 19:12

Ihmettelin tänään että koko ajan tuntui päivä niin hemmetin pitkälle. Koko ajan katoin kelloa ja tuntui että ei se ollut siirtynyt juuri lainkaan. Piteneeköhän nuo päivät tunteina vaihteeksi? Ennen kyllä tähän aikaan vuodesta piteni tunnilla ja valoisalla. Tämä päivä tuntui nälkävuodelta. Mutta vihdoin kotona ollaan ja nyt straight to päikkärit :)

Eikö ihmisillä ole omaa elämää????Keskiviikko 18.04.2007 16:02

Tuon kysymyksen olen monasti saanu kysyä kun niin per****ti kiinnostaa mun tekemiset ja menemiset. Ainaista vinoilua, paskanjauhantaa ym... Uteliaisuus kaiken voittaa tosin. Kun aloin seurustella tässä nykyisen miehen kans niin jo piti yks ämmä kysyä suoraan siltä että mitä hän on tällä saarella tehnyt. vain saadakseen tietää kenen luona oli käynyt ym... Se oli minusta huippu että ventovieraalta kysytään aamu 5:ltä lossia odotellessa tollasta vaan saadakseen selkoa muitten tekemisistä. Ja kun ollaan mukamas "iltakävelyllä" on vain jostain syystä PAKKO kulkea mun pihan poikki jos vaikka vehot ois auki että näkisivät kämppään tai jotain. Sairasta!
Jos olen ulkona niin niillä on yks kaks asiaa kirjastoon vaikka se ois suljettukin :) Kun raukat eivät näe minua kylillä ja en asu niin keskellä kylää että niillä ois kyyläämistä niin tästä on pakko kävellä sitten. Ajattele mikä katastroofi jos eivät sais tietää mitä mie puuhaan täälä :) Naurettavaa toimintaa. itseään sekä potuttaa että huvittaa tuo,mutta eikö ihmisillä ole todellakaan omaa elämää??? Eikä se vaan päde kylällä missä asun vaan myös täällä galtsussa joittenkin ihmisten kohdalla :) Se tässä huvittavinta onkin :) Vaikka eivät tiiä minusta yhtään mitään niin kyllä keksitään jotain :) ikinä ihmistä ees nähnyt elokuvissa ja silti tietävät mukamas kaikkea :) kyllä tää suomalaisten kateus ja vihamielisyys voittaa kaiken muun maailman ajatustavat :)
Lakaiskoon ensin omat portaat ennenkuin alkavat lakaista toisten.
Parhaissakin perheissä tapahtuu kaikenlaista joka esille tulleena yllättää koko maailmaa niitten ympärillä. Kannattaa miettiä ennenkuin alkaa soimata tuntemattomia ihmisiä. Mikä suuremmalla todennäköisyydellä ei ikinä edes nähdä missään ja silti tietävät "kaiken" :)
Kasva aikuisiksi!

Kevät on täällä! :)Keskiviikko 18.04.2007 13:32

Jeps, lämpöä riittää ja aurinkoa,mutta eipäs nyt hätäillä :) Kyllä se vielä kylmäski muuttuu :)
Huomaa että on kevät kun linnut herättää aamulla ja talonmies hakkaa seinän takana jo ennen 7.00...grrr, mitäköhän liene tehny. Yritin nukkua ja vedin peitto korville, ei jaksanu mennä kattoon mitä se siellä hakkaa. Sääli että se asuu vähän matkan päässä täältä, muuten kävisin häiritsemässä itekin aina välillä, kostoksi kaikista tempauksista :) Kohta saa tehä kukkapenkit kuntoon,mutta vielä on hieman aikasin. Kuten myös mansikkamaata.
kevät on hyvä siinä mielessä että silloin tulee oltua ulkona paljon enemmän ja valoisuus piristää kummasti. No kuukausi vielä ja sitten on kesä! Ovat luvanneet hellekesää!

Sairastelut...grrrTorstai 22.03.2007 16:21

Mikä ihme epidemia pitää suomen hallussaan tänä "talvena"??? Mulla alkaa riittää kaikki ihmeen norot sun muut virukset ja bakteerit. Itse olin flunssan kourissa reilut 5 viikkoa ja nyt taas! Tyttärellä vihdoinkin huomattiin mitä sitä vaivas kolmen viikon painostuksen jälkeen. Onneksi selvis,muuten ois ollut jälkitauteja odotettavissa ja sairaala-oloa. Mutta onneksi mie en ole se joka periksi anna ihan helpolla :) Alkaa tosiaan riittää nää hemmetin taudit! Olen kypsynyt niihin. Itselläni tällä hetkellä keuhkoputken tulehdus! hemmetin kivaa!! Grrrr....
Miksi eivät tarkista kaikkia mahdollisuuksia lekurit? Ajattelin vain sitä että tyttärellä on ollut korkea kuume, rauhaset turvoksissa, peitteitä kurkussa, haavaumia kurkussa ym.. ja pallotellaan sitten edes takaisin ja joka kerta sairaslomalapulle eri diagnoosi....Eilen kiehahti kun soitin paikalliseen TK:n päivystykselle tilaakseen aikaa hänelle:"No onpas pitkään venynyt tuokin flunssa teillä, no katotaan jos löytyy aikaa lääkäriin". Sain soittaa ensiapu-polille että faksaavat tietonsa viljelyistä ym..tk:lle ja tilaavat ajan meille lekuriin että nyt oli mun mitta täynnä, eikä aikaakaan kun päästiin lekurille joka totesi Mononukleoosi...maksa-arvotkin 4X korkeemmalla kuin normaali-arvot, haima paisunut ja munuaisetkin voi alkaa oireilla. Mulla otti tulta!! Mutta siihen ei löydy parannuslääkettä vaan lepoa ja juomista ja kuumetta alentavaa ja särkyä lievittävää. Eli 4-5 kertaa rampattu lekurissa ja nyt vasta heille selvisi mitä sillä on! Koska tämä lekuri ei tarvinnut kuin katsoa kurkuun niin heti labraan ottaan monokokeet ja siinä se syy oli!
Ei ole luottamista näköjään meiän tk:oon. Siellä on pari hyvääkin lääkäriä,mutta niille on vaikeeta päästä, mutta eilen päästiin johtavalle lääkärille suoraan (yks niistä kahdesta parhaasta) kiitos ensiapu-polin toimia.
Siksi neiti on nyt ollut sitten kotona kohta 3 viikkoa plus vielä on sairaslomaa 29.3 asti laitettu.
Ja onneksi se ei tartu muutoin kuin saliivin kautta tai samasta lasista tai pullosta juomisesta,mutta lääkäri ei suositellut että hän käsittelee ruoka-aineita ja olisi asiakkaitten kanssa tekemisissä koulussa. Sillä olisi työharjoittelua nyt ja sitä ottaa rankasti aivoon kun ei pääse tekemään sen minkä pitää. Mutta kuten se nainen niin hyvin asian esitti kun soitin ensiapu-polille: "ei ole teidän syy tämä tauti".... Se ei siis tule liian vähistä vaatteista, vaan suutelemisesta, toisen kanssa jakamasta limukkapullosta ym..ja stressikin sen voi puhkasta. Eli teille joka epäilette että hän on lintsannut sanon vaan että toivon teidän saavan tätä samaa tautia niin tiiätte mitä se on, kun suuta ei melkein saa auki että saa syötyä kunnolla, ei voi puhua eikä nielasta ja kuume on jatkuvasti 38-39,8 välillä.
Nauttikaa vinoilustanne kunnes itse ootte samassa veneessä.
Kummallisinta on että sillä on kuulemma ollut sama tauti kerran aikasemminkin, kokeiden perusteella, mutta kukaan ei meitä siitä informoinut.
Silloin se kerkes olla terveenä noin 4 viikkoa ruhtinaallisesti.

:)Perjantai 09.03.2007 11:29

Mikä TV ohjelma olisit?

SALATUT ELÄMÄT
[ ] Asun kerrostalossa
[ ] Juoruan naapureideni kanssa
[ ] Olen samassa työpaikassa ainakin yhden naapurini kanssa
[x] Käymme samassa kaupassa/kahvilassa
[ ] En halua muuttaa muualle
[ ] Ainakin yksi sukulaisistani asuu samassa talossa kuin minä
[ ] Menen meikit kasvoilla nukkumaan ja herään ehostetun näköisenä
[x] En käytä julkisia kulkuvälineitä matkustamiseen
[ ] Talossamme on yleinen hissi
[ ] Puhun yksityisasioistani käytävällä / [tottakai]

Lopputulos: 2

SISKONI ON NOITA
[x] Minulla on ihan varmasti jokin salainen kyky, jota en ole vielä huomannut
[ ] Minulla on suojelusenkeli nimeltään Leonard
[x] Uskon taikuuteen
[ ] Minulla on usein päälläni kovinkin paljastavia asuja
[ ] Mielestäni isoäitini on jonkin sortin demoni..
[x] Minulla on oma 'taikakirja', johon merkitsen taianomaisia tapahtumia
[x] Minulla on kolme sisarusta/yli kolme
[ ] Äitini on kuollut, mutta näen hänestä aina näkyjä
[x] Isäni lähti pois luotani kun olin lapsi

Lopputulos: 5

PAKO
[ ]Kannan aina varmuuden vuoksi partaterää sukassani..
[ ] Keneenkään ei voi luottaa!
[ ] Minulle tulee aina suunnitelmieni eteen monia esteitä, jotka hankaloituvat sitä mukaa
[ ] Olen ihastunut... Tai ehken sittenkään?
[x] Katson aina vihamielisesti ja arvuuttelevasti toisia
[x] Olen valmis uhraamaan henkeni toisten puolesta!
[ ] Tykkään samasta sukupuolesta kuin itse olen
[ ] Aina kun menen 'nukkumaan', ripustan lakanan oven eteen ettei minua nähtäisi
[ ] Lempipaikkani on vankiloiden viemärit

Lopputulos: 2

HOUSE
[ ] Minulla on jokin vakava sairaus, ja syön siihen lääkkeitä
[x] Tykkään olla sarkastinen muille
[ ] Etäisyys on toinen nimeni
[ ] Jos tuttuni kuolee, sanon vain "ei voi mitään, kaikkihan maailmassa kuolee."
[ ] Minulla on tapana olla väärässä aina alussa, mutta lopulta selvitän aina vian
[ ] Minun elämälläni on 'loppuhuipennuksia' aina päivän päätteeksi
[x] Olen haitaksi muille ihmisille, koska he joutuvat pulaan minun töppäilyistäni :D
[ ] Minulla on ihka oma kävelykeppi!
[x] Minusta ihmiset ovat tyhmiä... /[Aika iso osa ihmisistä] :D

Lopputulos: 3

24
[ ] Minulla ei ole aikaa perhesuhteille
[x] Olen aina "töissä"
[ ] En saa puhua työtehtävistäni
[ ] Minulla on tai on ollut ainakin yksi salainen henkilöllisyys
[ ] En syö työpaikallani
[x] Tiedän kaupungin kadut kuin omat taskuni
[ ] Kun minun pitää puhua toiselle huudan yleensä asiani
[ ] Minulla on työpaikkaromanssi
[x] Tiedän salaliitoista
[x] Olen yleensä varma itsestäni

Lopputulos: 4

LOST
[x] olen joutunut onnettomuuteen, joka tapahtui jonkin koneen kanssa
[ ] Olen naiivi
[ ] KULTANI ON KADONNUT!! (baari-illan jälkeen)
[ ] Minulle tapahtuu ikäviä asioita, jotka eivät edes voisi olla mahdollisia (baari-illan aikana)
[x] Minusta meidän pitäisi tehdä niin kuin minä sanon! (niin taisimme tehdäkin)
[x] Kun kuulen outoja ääniä, menen aina vain lähemmäksi katsomaan niiden aiheuttajaa
[ ] Minulla on tapana nähdä unia, missä rakkailleni käy jotain
[ ] Uneni ovat ikävän todentuntuisia
[ ] "missäs minä olen? Ei tämä näytä siltä paikalta mihin viimeksi jäin..." (baari illan jälkeen)

Lopputulos: 3

GREYN ANATOMIA
[ ] Asun samassa talossa ainakin yhden kolleegani kanssa
[x] Pelastan työssäni ihmishenkiä
[ ] Haluan puhua ihmissuhdeasioistani työpaikalla
[x] Minulla ei juuri ole vapaa-aikaa
[x] Uskallan näyttää tunteeni 'työpaikalla'
[ ] Minulla on pahasuinen pomo
[ ] Toinen vanhemmistani on tunnettu työpaikallani / [ :D ]
[ ] Työni turhauttaa minua välillä
[x] Olen työnarkomaani
[ ] Minulla on salarakas

Lopputulos: 4

HUIPPUMALLI HAUSSA
[ ] Olen uskomattoman kaunis
[ ] Pidän kameralle poseeraamisesta
[ ] Minulla on ongelmallinen suhde tyttö/poikaystävääni
[ ] Esitän joskus itsevarmaa, vaikken ole sitä
[ ] Puhun usein itkuisia puheluita -humalassa
[x] Korkokengät ovat minusta ihan ok
[ ] Yritän miellyttää tuomareita
[ ] Muut tytöt ovat pahimpia vihollisiani
[ ] Rakastan muotilehtiä
[ ) Diivailen

lopputulos: 1

Haha, Siskoni on noita! Jaa-a,kukahan senkin ois arvannut ;D

tee sinäkin tämä. ole mies.