IRC-Galleria

Valkyrienne

Valkyrienne

HärstannarFinland

Aika herätä vanhemmat, kaverit ja muutPerjantai 26.09.2008 18:36

Jokela, Kauhajoki....lisää tulee.
Olis korkea aika herätä ja huomata nuorten ahdinkoa. Sekä kiusaajan että kiusatun. Molemmilla on ongelmia jotka täytyy ajoissa huomata jo kotona. Ei pidä antaa periksi vaikka nuori vastaa kysyessäsi:"Mitä sulla on?" "Ei mulla mitään oo".
Mutta ei saa myöskään olla liian ahdisteleva, kyllä se nuori sitten tulee juttelemaan asioista kun olet edes näyttänyt että tiedät että hänellä on jotain vikana. useimmat eivät edes muista enään milloin ja mistä asiat alkoi.
Nuorisopolit täytyy hyvää vauhtia ja usein vanhemmat eivät edes tiedä että nuori siellä käy puhumassa. " Ei se meidän lapsi"....vaan kyyllä "se teidän lapsi" voi käydä siellä kertomatta teille. On asioita jotka nuori ei kerro vanhemmille vaan jakaa kavereitten tai nuorisopolin psykologin kanssa.
Miksi on kouluissa kuraattori? Siksi että auttaisi, mutta ongelma: kuraattorille ei ole aina aikaa, ja sillä ei ole aikaa nuorelle joka haluaa puhua tai sitten kuraattori ei edes ole paikalla. Laittakaa nyt jo kuraattorien sijaan oikea psykologi kouluille töihin.
Kaikkea tällaista pitää tapahtua ennenkuin joku herää.
Ja tuskin meiän poliitikot vieläkään herännyt vaikka oltiin niin murheen murtamia tässä pari päivää sitten telkkarissa!
Vaaleanpunaiset lasit pois silmistä NYT! Toimikaa nuorten mielenterveyden puolesta ennenkuin on ihan liian myöhästä. Leikatkaa vaikka omat palkkanne ja kokouspalkkionne ja laita ne rahat siihen mihin on tarvetta.
kyllä tekin selviätte taviksen 1200 €/kk kun taviksenkin pitää sillä selvitä. Rahaa nuorten hyvinvointiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.